Εθνική: Βγάζει το πλάνο για τη μάχη με την Ελλάδα ο Κετσπάγια

Δημοσιεύθηκε 23.9.2022
Εθνική: Βγάζει το πλάνο για τη μάχη με την Ελλάδα ο Κετσπάγια

Την προετοιμασία της για την αυριανή (24/9, 21:45) αναμέτρηση με την Ελλάδα για την 5η αγωνιστική του Nations League, η οποία θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα», ολοκληρώνει σήμερα η Εθνική Κύπρου, με προπόνηση που θα αρχίσει στις 17:30.

Η εθνική μας ομάδα θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, με πρώτη αποστολή την αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου, ώστε να μην αγωνιστούμε -ξανά- στα μπαράζ παραμονής και να διατηρηθούμε στην τρίτη κατηγορία.

Ο τελευταίος αγώνας της Κύπρου θα είναι την επόμενη Τρίτη (27/7) με το Κόσοβο εκτός έδρας και η εθνική μας καλείται στα δύο αυτά παιχνίδια να πάρει περισσότερους βαθμούς από όσα θα πάρει η Βόρεια Ιρλανδία (με Κόσοβο εντός και Ελλάδα εκτός). Οι δύο χώρες ισοβαθμούν στους δύο βαθμούς, όμως η εθνική μας υστερεί κατά τρία γκολ στην αναλογία τερμάτων.

Ο Κετσπάγια, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο ως ομοσπονδιακός προπονητής, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μετά τον τραυματισμό του Πίττα ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κακουλλή. Ο Γεωργιανός προπονητής, ο οποίος στις 17:00 θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το πλάνο του ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα. Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ενδεκάδα του Κωστένογλου, αν και ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Κετσπάγια, η προσπάθεια να προβλεφθούν οι 11 που θα ξεκινήσουν είναι εξαιρετικά δύσκολη.

O ομοσπονδιακός μας προπονητής έχει στη διάθεσή του τους Κωνσταντίνο Παναγή, Δημήτρη Δημητρίου, Ιωακείμ Τούμπα, Κύπρο Χριστοφόρου, Στέλιο Ανδρέου, Αντρέα Καρώ, Φάνο Κατελάρη, Νικόλα Παναγιώτου, Παύλο Κορέα, Βαλεντάν Ρομπέρζ, Μάριο Αντωνιάδη, Νικόλα Ιωάννου, Κωστάκη Αρτυματάς, Χαράλαμπο Κυριάκου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρη Κάστανο, Μαρίνο Τζιωνή, Ανδρόνικο Κακουλλή, Δημήτρη Χριστοφή, Γιώργο Εφραίμ, Μάριο Ηλία, Λοΐζο Λοΐζου, Φώτη Παπουλή και Πιέρο Σωτηρίου.

H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy ενώ το Σάββατο από τις 19:30 θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο γήπεδο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις