Συνέχεια με ντέρμπι στο Παγκύπριο Παίδων Κ-17

Δημοσιεύθηκε 24.3.2023
Συνέχεια με ντέρμπι στο Παγκύπριο Παίδων Κ-17

Με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή 26 Μαρτίου το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι του Χαλκάνορα με τον Εθνικό Άχνας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Δημήτρης Χαμάτσου στις 12:00 το μεσημέρι.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε ο Χαλκάνορας βρίσκεται στην κορυφή με 51 βαθμούς και ακολουθεί ο Εθνικός Άχνας με 48 βαθμούς. Στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο επικράτησε ο Εθνικός με 6-1.

Στην πρώτη εξάδα βρίσκονται επίσης ΑΣΙΛ Λύσης 44, Ερμής Αραδίππου 37, ΕΝΑΔ 36 και Ολυμπιακός Πειραιώς 27 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

ΕΝΑΔ - Γεροσκήπου FC

Χαλκάνορας - Εθνικός Άχνας

ΑΣΙΛ Λύσης - Ερμής Αραδίππου

ΠΑΕΕΚ - Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λάρνακας)

FC Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα - ΑΕΖ

Ο αγώνας Αλκή Ορόκλινης - Παρθενώνας Προσφύγων Λατσιών δεν θα διεξαχθεί λόγω της αποχώρησης της Αλκής από τα Πρωταθλήματα ΚΟΠ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ