Δεν άξιζε στην Ένωση να πέσει

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 31.5.2023
Δεν άξιζε στην Ένωση να πέσει

Κρίμα και άδικο που έπεσε. Δεν άξιζε να πέσει. Έπεσε αλλά χειροκροτήθηκε η Ένωση. Αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και κρατά την αναγνώριση από τους Παραλιμνίτες και όχι μόνο. Έπεσε στην β κατηγορία με το χειροκρότημα των οπαδών της η Ένωση και τούτο παρά το ότι έπεσε εντούτοις της δίνει μεγάλη αξία σαν ομάδα. Η Ένωση είναι μία παραδοσιακή, ιστορική ομάδα που αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Ξεκάθαρα πράγματα η θέση της Ένωσης είναι στην πρώτη κατηγορία.

Κρατούν την αναγνώριση

Μπορεί η Ένωση να επέστρεψε στην β κατηγορία, αλλά οι βυσσινί κρατούν την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αλλά και την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από τους οπαδούς τους. Πίκρα, απογοήτευση αλλά και μεγάλη στεναχώρια επικρατεί στο Παραλίμνι. Η Ένωση πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτα για την παραμονή της και έπεσε ηρωικά μαχόμενη.

Σατσιάς :Αξίζαμε να μείνουμε

Ο Μαρίνος Σατσιάς το είπε ξεκάθαρα μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση ότι η Ένωση ήταν η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε επίσης πως η ομάδα του δεν πήρε όσα έδωσε και πως άξιζε να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Επίσης ο κόουτς ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που είχε μαζί τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό