Δεν παρασύρεται από τις «σειρήνες» ο Σατσιάς και ελπίζει στη σωτηρία της Ένωσης

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 27.5.2023
Δεν παρασύρεται από τις «σειρήνες» ο Σατσιάς και ελπίζει στη σωτηρία της Ένωσης

Το όνομα του Μαρίνου Σατσιά μπορεί να κυκλοφορεί για κάποιες ομάδες αλλά ο ίδιος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη... σωτηρία της Ένωσης. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τον προπονητή της Ένωσης εντούτοις ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του έκτος από το πως θα κρατήσει την Ένωση στην Α΄ Κατηγορία. Η Παραλιμνίτικη ομάδα έχει μπροστά της τον τελικό με την Ανόρθωση όπου παίζει μία ολόκληρη κατηγορία και ο Σατσιάς είναι επικεντρωμένος μόνο στο διπλό.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία και ο Μαρίνος Σατσιάς ζήτησε από τους παίκτες του την απόλυτη συγκέντρωση. Είναι παιχνίδι που παίζεται μια κατηγορία και δεν επιτρέπονται τα λάθη. Οι Λαμί, Ντιαβαρά και Ρουσιάς θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα των βυσσινί. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ντρέκσα, Βουτσένοβιτς και Κατσιάρης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό