Επιστροφές και απουσίες για την Ένωση
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Μέσα ο Βούτσε εκτός ο Έχμαν και αλλάζει η επίθεση και η άμυνα. Στον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Δόξα θα υπάρχουν και επιστροφές αλλά και απουσίες. Συγκεκριμένα επιστρέφει ο Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάζει ο Μάρκο Έχμαν που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα θα υπάρχουν και αλλαγές στην ενδεκάδα.
Κορυφή ο Βούτσε
Ο Αυστριακός επιθετικός Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γάλλος Ζιουλιέν Λαμί που τον αντικατέστησε στον αγώνα με την ΑΕΛ ήταν ανύπαρκτος και ο Μαρίνος Σατσιάς θα επαναφέρει τον Βούτσε στην κορυφή.
Του χρόνου ο Έχμαν
Ο Μάρκο Έχμαν που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΛ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός για ενάμιση μήνα. Συνεπώς ο Γερμανός στόπερ θα επιστρέψει του χρόνου στην ομάδα και υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμος τον Φεβράρη του 2023.