Πάει με ψυχολογία και... αέρα κόντρα στον Ακρίτα η Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.11.2022
Πάει με ψυχολογία και... αέρα κόντρα στον Ακρίτα η Ένωση

Με την ψυχολογία στα ύψη και των αέρα των 11 βαθμών η Ένωση πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα με στόχο μονάχα την νίκη. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι η Ένωση ξεφεύγει... από την καυτή ζώνη και είναι για αυτό που το παιχνίδι κρίνεται ως κομβικό για τους βυσσινί. Η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτή την φορά όμως εκτός από τις εντυπώσεις, θέλει και αποτέλεσμα, θέλει και νίκη.

Αποφασιστικό βήμα

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό εξάποντο παιχνίδι στο οποίο ο Σατσιάς και οι παίκτες του θέλουν την νίκη για να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Εκτός έδρας η Ένωση κέρδισε την ΑΕΛ και από εκεί και έπειτα μόνο ήττες. Σήμερα θέλει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Για το διπλό

Η αποστολή των βυσσινί δεν είναι εύκολη αφού ο Ακρίτας καίγεται για βαθμούς, όμως στις τάξεις της Ένωσης υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για διπλό μέσα στο Στέλιος Κυριακίδης. Η Ένωση προέρχεται από το 0-0 με την Καρμιώτισσα. Μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ακρίτα θα φιλοξενήσει ΑΕΚ και Απόλλωνα και είναι για αυτό που θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στον Ακρίτα.

Την μεγάλη πίεση του Ακρίτα

Η Ένωση θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί και την μεγάλη πίεση που έχει ο Ακρίτας που είναι στην τελευταία θέση. Λόγω και της άνεσης των 11 βαθμών θα παίξει ελεύθερα το παιχνίδι της χωρίς άγχος για να πάρει την νίκη.

Επιθετικά

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό πλάνο από το ξεκίνημα του αγώνα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα δεν σκόραρε και σήμερα θέλει οπωσδήποτε το γκολ και μάλιστα γρήγορα για να γίνει το αφεντικό στο παιχνίδι. Οι Ρουσιάς, Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς, Λαμί αποτελούν την μεγάλη ελπίδα του κόουτς για γκολ μέσα στο Στέλιος Κυριακίδης.

Η ενδεκάδα

Δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Εάν ο Λουσέρο κριθεί ότι είναι 100% έτοιμος τότε θα επανέλθει στην ενδεκάδα και θα πάρει την θέση του Βούκσεβιτς. Οι Βουτσένοβιτς και Λαμί διεκδικούν θέση. Εκτός είναι ο Έχμαν λόγω τιμωρίας. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σατσιάς είναι οι Κόστιτς, Κοτσώνης, Γιεβρέμοβιτς, Ντα Σίλβα, Ντρέκσα, Κατσιάρης, Λουσέρο (Βούκσεβιτς), Μέιρα, Ντιαβαρά, Κωνσταντίνου, Ρουσιάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν