Με... τεράστια παραγωγή επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 18.9.2022
Με... τεράστια παραγωγή επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

Με εμφαντικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ήττες (δύο στην Ευρώπη, μία στο πρωτάθλημα) η Ομόνοια, επικρατώντας στο ΓΣΠ της Ένωσης με το ευρύ 4-0. Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι πράσινοι, που είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Η ομάδα της Λευκωσίας φρόντισε από την αρχή του παιχνιδιού να καταστήσει σαφές ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι, εξαργυρώνοντας την υπεροχή της στο 31’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο ο Μίλετιτς με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Η βάση για το τρίποντο έγινε ακόμη πιο στερεή πριν από το σφύριγμα για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπρούνο από δημιουργό να… ντύνεται εκτελεστής, ανταλλάζοντας υπέροχα τη μπάλα με τον Ανσαριφάρντ και με απίθανο τελείωμα κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων για την Ομόνοια.

Έχοντας πλέον απλοποιήσει τα πράγματα, οι πράσινοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα διεύρυναν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 57’ ήρθε η σειρά του Ανσανιφάρντ, μετά από πάσα του Παπουλή, να χριστεί σκόρερ, αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε τη μπάλα στη γωνιά για να έρθει το 3-0.

Τελευταίος που έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ήταν ο Ζαχαρίου. Ο Κύπριος παίκτης, που έφθασε κοντά στο γκολ στο 68΄ με το σουτ του να σταματά στον συμπαίκτη του Κακουλή, στο 78’ με σέντρα από τον Λέτσιακς από κοντά έγραψε το τελικό 4-0.

Έτσι, η Ομόνοια με τη δεύτερη της νίκη στη σεζόν έφθασε τους έξι βαθμούς, ενώ οι βυσσινί έμειναν στους τρεις.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

89' - Στα χέρια του Παναγή το σουτ του Ρουσιά

78' - ΓΚΟΛ. 4-0. Σέντρα από τον Λέτσιακς, ο Ζαχαρίου από κοντά με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με τη μπάλα να βρίσκει και στον τερματοφύλακα

68' - Ωραία ενέργεια από τον Ζαχαρίου, όμως το σουτ του που κατευθυνόταν στα δίχτυα βρήκε τον Κακουλή

57' - ΓΚΟΛ. 3-0. Ο Παπουλής πέρασε στον Ανσανιφάρντ που με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε στη γωνιά του Κόστιτς τη μπάλα

54' - Το σουτ του Ρουσιά ήταν άστοχο

53' - Στα χέρια του Κόστιτς το σουτ του Παπουλή

Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο

Τέλος α΄ ημιχρόνου

45΄+2΄ 2-0: Ο Παπουλής πάσαρε στον Μπρούνο, αυτός αντάλλαξε όμορφα την μπάλα με τον Ανσαριφάρντ και ο Βραζιλιάνος με εξαιρετικό τελείωμα, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

42' Ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ για την Ομόνοια, όμως στη συνέχεια η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ.

31΄ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Μίλετιτς από πολύ κοντά με προβολή, άνοιξε το σκορ, μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

- Με πολύ διάθεση μπήκε η Ομόνοια και είναι η ομάδα που έχει τον απόλυτο έλεγχο. Βρήκε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ ενώ από την άλλη η Ένωση, προσπαθεί στις αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη.

21΄ Σέντρα του Λοΐζου από δεξιά, με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ένωσης.

18΄ Ωραία ενέργεια από τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, υποχρεώνοντας τον Κόστιτς σε δύσκολη επέμβαση.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Μπρούνο, ο οποίος μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το πλασέ, αλλά ο Κόστιτς, του αρνήθηκε το γκολ.

1΄ Έναρξη αγώνα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Λέτσιακς, Χαραλάμπους (64' Ντίσκερουντ), Μπασιρού, Μπρούνο (75' Μπράκερ), Λοΐζου (64' Ζαχαρίου), Ανσανιφάρντ (60' Κακουλής), Παπουλής (75' Χούπερ).

ΕΝΩΣΗ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Εχμάν, Βούσκεβιτς (60' Κατσιάρης), Γεβρέμοβιτς (76' Γαβριήλ), Βουκσένοβιτς (60΄Μιχαϊλοβιτς) , Κοτσώνης, Μαυρουδής, Νρέκσα, Λαμί (60' Ντιαβαρά), Ρουσιάς.

ΣΚΟΡΕΡ: 31΄ Μίλετιτς, 45΄+2΄ Μπρούνο, 57' Ανσανιφάρντ, 78' Zαχαρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24΄ Χαραλάμπους / 30΄ Βούκσεβιτς, 60' Κωνσταντίνου, 62' Μαυρουδής, 73'Νρέκσα

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν