Η τελευταία παράσταση για τον παικταρά των 59 γκολ και 27 ασίστ– Ο Ζάιρο είπε αντίο στην ομάδα του

Δημοσιευτηκε:

Η τελευταία παράσταση για τον παικταρά των 59 γκολ και 27 ασίστ– Ο Ζάιρο είπε αντίο στην ομάδα του

Αρχηγός με τα όλα του!

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και δη επιθετικούς που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια αναχωρεί για… άλλες πολιτείες.

Ο λόγος για τον Ζάιρο, ο οποίος από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται σε ομάδα της Μαλαισίας. Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφος FC ήταν η τελευταία παράσταση για τον Βραζιλιάνο άσο.

Χθες, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση.

Σίγουρα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βοήθησε αφάνταστα την Πάφος FC αλλά και το ίδιο το κυπριακό ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο.

O 33χρονος επιθετκός στα τέσσερα χρόνια παρουσίασης του στην Πάφος FC πέτυχε 59 γκολ και έδωσε 27 ασίστ.

Προπάντων o Ζάιρο ήταν αρχηγός με τα όλα του!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.