«Είμαστε μικροί στην Κύπρο για να κρίνουμε τον Μάζιτς, ακόμη και κάποιος που πήγε στους 8 του CL»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.3.2022
«Είμαστε μικροί στην Κύπρο για να κρίνουμε τον Μάζιτς, ακόμη και κάποιος που πήγε στους 8 του CL»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο PRO-SHOW Podcast της MC Μedia.


Ο Χριστοφή τόνισε πως στην Κύπρο είμαστε «πολύ μικροί» για να τον κρίνουμε ενώ έκανε έμμεση αναφορά στον ΑΠΟΕΛ αναφέροντας πως αυτό ισχύει ακόμη και για κάποιον που πήγε στα προημιτελικά του Champions League.


Aναλυτικά όσα είπε:


«Το ποιος είναι ο Μίλοραντ Μάζιτς, είμαστε πολύ μικροί, όλοι στην Κύπρο, όλοι, ακόμη και κάποιος που πήγε στους 8 του Champions League, να τον κρίνει. Ο άνθρωπος σφύριξε τελικό του Champions League, ήταν ο πρώτος διαιτητής που σφύριξε επίσημο παιχνίδι με χρήση του VAR αλλά φτάσαμε στην Κύπρο πέρσι να τον αμφισβητούμε αν ξέρει από VAR. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μεγάλωσε κι έπεφταν δίπλα του οι βόμβες από το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, δεν θεωρώ ότι 'μασά'. Και γνωρίζοντάς τον, εγώ λέω ότι είναι μεγάλη ευλογία για την Κύπρο αλλά δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν μένουν μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια χώρα. Μακάρι να μείνει, μακάρι να μείνει τρια, τέσσερα, πέντε χρόνια, μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ