Ονειρεμένη επιστροφή για Φράγκο και ολοζώντανη για εξάδα η Νέα Σαλαμίνα!

Δημοσιεύθηκε 7.1.2024
Ονειρεμένη επιστροφή για Φράγκο και ολοζώντανη για εξάδα η Νέα Σαλαμίνα!

Ονειρεμένη επιστροφή για Φράγκο και ολοζώντανη για εξάδα η Νέα Σαλαμίνα!

Mε άγριες διαθέσεις επέστρεψε στη Νέα Σαλαμίνα ο Ανδρέας Φράγκος. Ο Κύπριος μέσος που έπαιξε παλιότερα στους ερυθρόλευκους και αποκτήθηκε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, πρωταγωνίστησε στην 8η φετινή νίκη των ερυθρολεύκων επί του Οθέλλου, σκοράροντας δύο γκολ στην επικράτηση με 3-2 στο «Αμμόχωστος».

Όλο το… ζουμί ήταν στο δεύτερο μέρος, διάστημα όπου είχαμε τέσσερα γκολ. Αρχικά ο Ουεσλάτι «απάντησε» στο 66΄ στο γκολ του Μιγκελίτο στο 24΄ ενώ ακολούθως σκόραρε με απευθείας φάουλ ο Φράγκος (76΄). Ο Ντούρις με προβολή από κοντά ωστόσο ισοφάρισε ξανά για την ομάδα της Αθηένου, που όμως στο 84΄ είδε ξανά τον Φράγκο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και να δίνει εν τέλει, τη μεγάλη νίκη στους τυπικά γηπεδούχους.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά το συγκρότημα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου σε πορεία εξάδας αφού βρίσκεται μεν στην 8η θέση με 28 βαθμούς αλλά έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.

Από την άλλη ο Οθέλλος έμεινε στην 11η θέση και στους 13 βαθμούς.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

84΄ - ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο: Ο Φράγκος από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κονέ, αριστερό πλασέ βάζει ξανά σε θέση οδηγού τους ερυθρόλευκους.

80΄ - ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο: Eπιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα με γκολ ο Ντούρις μετά από γύρισμα του Πιχ.

76΄ - ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα: Ο Φράγκος με εκτέλεση φάουλ νικάει τον Παναγιώτου και δίνει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο ντεμπούτο του και πάλι με την ερυθρόλευκη φανέλα.

72΄ - Άτυχος ο Ντουρμισάι αφού η κεφαλιά του σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

68΄ - Σουτ του Κονέ από αριστερά αλλά δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

64΄ - ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο: Σέντρα από τον Ουεσλάτι, ξεγελάστηκε ο Μελίσσας από την κίνηση του Ναρντίνι και η ομάδα της Αθηένου ισοφάρισε.

- Ξεκίνησε το β΄ μέρος

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

41΄ - Από πολύ καλό σημείο ο Ουεσλάτι δεν βρίσκει στόχο, στην καλύτερη ευκαιρία για τον Οθέλλο.

32΄ - Μόλις έξω το γύρισμα του Μπεχαράνο μετά από μελέ στην άμυνα του Οθέλλου.

23΄ - ΓΚΟΛ για τη Νέα Σαλαμίνα: Επανάρχισε με γκολ η αναμέτρηση, με τον Μιγκελίτο να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι και να βάζει σε θέση οδηγού τους ερυθρόλευκους.

- Εξάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι για να μαζευτούν οι σημαίες στην κερκίδα της Νέας Σαλαμίνας που εμποδίζουν στη διεξαγωγή της αναμέτρησης αφού βρίσκονται μπροστά στις κάμερες.

16΄ - Σουτ από τον Ουεσλάτι, δεν ανησύχησε ο Μελίσσας και μάζεψε την μπάλα.

15΄ - Από ευνοϊκή θέση, ο Μιγκελίτο επιχείρησε το σουτ αλλά έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια.

- Ξεκίνησε ο αγώνας

NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Λέουκο (46΄ Κονατέ), Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο (68΄ Γιάνγκα), Μπεχαράνο, Καρλίτος (60΄ Φράγκος), Φερνάντες (60΄ Κονέ), Παπαγεωργίου (83΄ Κορομά), Ντουρμισάι.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (65΄ Ποπέσκου), Ράμος, Ανάνγκ (43΄ Χριστοδούλου), Κόπας, Ουεσλάτι (86΄ Σούτο), Πιχ, Ντούρις.

ΣΚΟΡΕΡ: 24΄ Μιγκελίτο, 76΄, 84΄ Φράγκος / 64΄ Ουεσλάτι, 80΄ Ντούρις

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 45΄+3΄ Χριστοδούλου, 53΄ Σταμούλης, 70΄ Ποπέσκου, 90΄+1΄ Ντούρις

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Τζιανλούκα Μανγκανιέλο

AVAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας