Oι τοποθετήσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας 29ης Μαΐου μετά την ήττα από την Ομόνοια.
«Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Το α' ημίχρονο φάνηκε ότι βρήκαμε όλους τους τρόπους, για να μην απειληθούμε αλλά και να μπορέσουμε να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε αυτά τα δέκα λεπτά αδράνειας που είχαμε».
«Δεχθήκαμε τρία γκολ τα οποία μας αποσυντόνισαν, όμως, και πάλι μέχρι τέλους δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες».
«Έχουμε διαφοροποιήσει πράγματα στα τελευταία τρία παιχνίδια, το ίδιο θα κάνουμε και με τις ομάδες που είμαστε κοντά. Εύχομαι και πιστεύω ότι αν έχουμε την ίδια απόδοση θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.