![BAΘΜΟΛΟΓΊΑ: Στρογγυλοκάθισε και περιμένει η Ομόνοια](https://gipedo.politis.com.cy/temp/images/300x195/cache_300x195_Crop_medium_899966_1177104_25_02_07_224304.jpg)
![Γήπεδο logo](images/gipedo_logo.png)
![Logicom logo](images/logicom-logo.png)
Oι δηλώσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου, μετά το διπλό επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε στο εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, την αντίδραση του Γιόβετιτς και αν οι πράσινοι υποτίμησαν τον αντίπαλο.
Για τον αγώνα: «Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, φάνηκε από το πρώτο λεπτό και το πληρώσαμε από την πρώτη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεν είχαμε καθόλου συνοχή, ήμασταν δεύτεροι σε όλες τις μπάλες. Η Ομόνοια 29Μ παίζει πολύ επιθετικά και δυνατά. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αν και δεν παίξαμε καλά.
Ειπώθηκαν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και φάνηκε ότι έπιασαν τόπο με την έναρξη του δεύτερου. Πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και το γυρίσαμε. Ήταν θέμα διαχείρισης μετά, με τις ευκαιρίες που δεν τελειώσαμε και βάλαμε στους εαυτούς μας δύσκολα.
Είναι μια έδρα δύσκολη. Εδώ που φτάσαμε θέλουμε τις νίκες και τους βαθμούς. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα και το κυριότερα η πειθαρχία που έχουμε σαν ομάδα. Δεν είχαμε πειθαρχία. Δεν είναι καλή ή κακή μέρα αλλά θέμα νοοτροπίας και πρέπει να το αλλάξουμε».
Αν υπήρξε υποτίμηση του αντιπάλου: «Δεν υποτιμήσαμε, ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων. Το τονίσαμε όλη την βδομάδα για την σημασία αυτού του αγώνα. Πολλές φορές είναι δύσκολο να ελέγξεις το μυαλό του κάθε ανθρώπου. Όταν ηρεμήσαμε φάνηκε η διαφορά και η ποιότητα».
Για την αντίδραση Γιόβετιτς, όταν έγινε αλλαγή: «Ποδόσφαιρο είναι, έχει να κάνει με ανθρώπους. Υπάρχει ένταση, ο κάθε παίκτης ξέρω πως είναι. Για μένα έχει τελειώσει, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί».
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.