Με τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Σωφρόνης, αυτά θα έχει… 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Με τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Σωφρόνης, αυτά θα έχει… 

Η προσπάθεια της Δόξας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν αρκετά καλή για την ομάδα της Κατωκοπιάς δεν είχε όμως αντίκρισμα.

Δεδομένα οι πράσινοι τα βρήκαν σκούρα στην Περιστερώνα παρόλα αυτά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Το τριφύλλι είχε ένταση στο παιχνίδι του με την μπάλα να μεταφέρεται συνεχώς προς την εστία του Σισκόφσκι εκεί όπου πάντως υπήραν πολλές άσπρες φανέλες. Αυτό που είδαμε στην «Κατωκοπιά Επιστροφή» ήταν μία Ομόνοια όπως την θέλει να αγωνίζεται ο Σωφρόνης Αυγουστή. Με επιθετική διάθεση, με πλαγιοκοπήσεις και κάθετο παιχνίδι (το έκανε σε αρκετές περιπτώσεις ο Μπεζούς).

Δείτε επίσης - Τι δεν ήθελε ποτέ να συμβεί ο Σωφρόνης...

Το… αντίδοτο σε αυτό το στιλ παιχνιδιού με ομάδες υποδεέστερες είναι ο τρόπος αντίδρασης της Δόξας. Και αυτό θα το βρει απέναντι της και σε άλλα παιχνίδια η Ομόνοια. Το θέμα είναι να καταφέρνει να οδηγεί το παιχνίδι σ΄ένα διαφορετικό μονοπάτι. Κι αυτό μπορεί να συμβεί όντας πιο αποτελεσματική ενώ το σκορ είναι στο 0-0. 

Δεν χωράει αμφιβολία πως η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και άξιζε να πάρει την νίκη. Ο τρόπος που ήρθε θα βοηθήσει τους πράσινους, ίσως να τους κάνει και πιο σοφούς. Θα μπορούσε για παράδειγμα η ομάδα του Αυγουστή να χάσει την ψυχραιμία της και να οδηγηθεί σε βεβιασμένες λανθασμένες κινήσεις. Εν ολίγοις μπορούμε να πούμε πως η… Δόξα είναι οδηγός για την Ομόνοια ενόψει της συνέχειας. 

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER