Ομόνοια: Χαώδης η διαφορά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9.12.2022
Ομόνοια: Χαώδης η διαφορά
Άλλη ομάδα η Ομόνοια στο ΓΣΠ και άλλη μακριά από την έδρα της

Η Ομόνοια μπαίνει στον β΄ γύρο από την 6η θέση και στο -12 από την κορυφή. Επιπρόσθετα, απέχει 10 βαθμούς από την 3η θέση που προσφέρει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι πρέπει να βελτιώσει πολλά για να μπορέσει να προλάβει το τρένο.

Αρχικά να μπει στην εξάδα και ακολούθως να διεκδικήσει τις πιθανότητες για τους υπόλοιπους στόχους. Ένα από αυτά που πρέπει να βρει την ισορροπία είναι, η παρουσία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι χαώδης η διαφορά και η συμπεριφορά της στο ΓΣΠ και μακριά από αυτό. Συγκεκριμένα, μέσα στο «σπίτι» της πανηγύρισε πέντε νίκες και δέχθηκε μία ήττα σε δύο… δόσεις από τη Νέα Σαλαμίνα.

Έτσι μάζεψε 15 βαθμούς και στη σχετική κατηγορία είναι στην 3η θέση πίσω από ΑΕΚ (19 βαθμούς σε εφτά αγώνες) και Πάφο (16 βαθμούς σε έξι αγώνες). Οι πράσινοι πανηγύρισαν 17 γκολ, όντας η καλύτερη επίθεση και δέχθηκαν μόλις τρία. Όμως, όταν βγαίνει μακριά από το ΓΣΠ, κυριολεκτικά χάνει τον δρόμο.

Έχει πετύχει μόλις μία νίκη (2-0 τη Δόξα) και έφερε μία ισοπαλία με τον Άρη (1-1), μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς. Στα υπόλοιπα πέντε έχει χάσει και η αναλογία τερμάτων είναι 4-12. Καταλαμβάνει την 11η θέση και αυτό από μόνο του είναι ένα στατιστικό που δεν μπορεί να συνεχιστεί στην προσπάθεια να μπει δυναμικά ξανά στο κόλπο. Δεν αρμόζει στην ιστορία της και οι παίκτες οφείλουν να βρουν τη φόρμουλα να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί. Ο κόσμος της έτσι και αλλιώς δίνει το παρών του σε όλα τα γήπεδα.

Μία δεδομένη αλλαγή

Ο αγώνας με τον Ακρίτα είναι πλέον στο… κάδρο και απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, και μέσα στην έδρα της, επιβάλλεται να κάνει το αυτονόητο. Να κερδίσει και να ψαλιδίσει τη διαφορά από τις ψηλές θέσεις.

Η μία σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα είναι δεδομένη και έχει να κάνει με τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους που είναι τιμωρημένος. Ερωτηματικό υπάρχει αν θα επιστρέψει ο Μπρούνο Φελίπε, μιας και ο Κίτσος που έπαιξε με την Καρμιώτισσα είχε θετική παρουσία. Ο Βραζιλιάνος ίσως παίξει και ως επιτελικός και μαζί με τον Φώτη Παπουλή θα παλέψουν για αυτή τη θέση.

Οι υπόλοιποι θα διατηρηθούν στις θέσεις τους. Εκτός θα μείνει λόγω τραυματισμού ο Μπράντον Μπάρκερ, ενώ και πάλι στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Παναγιώτης Ζαχαρίου και Φαμπιάνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!