Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 25.4.2024
Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Μπορεί τελικά να χάθηκε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, παρά την υπερπροσπάθεια του τελευταίου διμήνου υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου, όμως η Ομόνοια κρατά σφιχτά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και θέλει στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (28/04 - 19:00) να το σφραγίσει.

Φυσικά αυτό θα γίνει σε περίπτωση που ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία, φτάνει στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Πάφο να μην υπάρξει νικητής. Όμως, θα έχει άλλη γεύση αν αυτό έρθει από τα δικά της πόδια και μπροστά στο κοινό της. Με την τρίτη επικράτηση επί των γαλαζοκιτρίνων, τα επίπεδα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας θα κρατηθούν σε υψηλά επίπεδα, όμως θα βοηθήσει και σε άλλους τομείς.

Για παράδειγμα, όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει τη θέση της, τόσο το καλύτερο ώστε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, παρόλο που θα έχει και ένα κρίσιμο ραντεβού στις 18 Μαΐου. Θα έχει έναν χρονικό ορίζοντα για το πότε θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, ενώ μέσω της ευρωπαϊκής εξόδου θα καθοριστεί και το οικονομικό βαλάντιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη νέα σεζόν. Γιατί, άλλο να έχεις εξασφαλισμένη θέση και άλλο να περιμένεις τον τελικό.

Τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Γιάννη Αναστασίου, με τους Ρομάν Μπέζους, Άνταμ Λανγκ και τον Φαμπιάνο να μην υπολογίζονται για το «αιώνιο» ντέρμπι. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι υπάρχει σημαντική επιστροφή αφού εξέτισε την τιμωρία του ο Κουλιμπαλί. Και όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν