Πέμπτη ήττα για την Ομόνοια κι ελπίζει σε θαύμα κόντρα στη Σερίφ

Δημοσιεύθηκε 27.10.2022
Πέμπτη ήττα για την Ομόνοια κι ελπίζει σε θαύμα κόντρα στη Σερίφ

Δύσκολο αποδείχθηκε και στην πράξη το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την Ομόνοια, που γνώρισε την ήττα με 2-0, για την πέμπτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Europa League, στο ντεμπούτο του Γιανίκ Φερέρα στον πάγκο.

Έτσι, οι πράσινοι έμειναν γι’ ακόμη έναν αγώνα χωρίς βαθμό και εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, όμως οι ελπίδες τους για να συνεχίσουν στα νοκ άουτ του Conference League δεν εξανεμίστηκαν εντελώς.

Φυσικά, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να πάει στη Μολδαβία και να κερδίσει τη Σερίφ Τιρασπόλ – η οποία σήμερα ηττήθηκε με 3-0 στο «Όλντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – με τουλάχιστον με διαφορά τριών τερμάτων.

Από την άλλη η Ρεάλ Σοσιεδάδ έφθασε τους 15 βαθμούς και στον τελευταίο αγώνα θα επιδιώξει να κρατήσει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην Γιουνάιτεντ η οποία έχει 12 βαθμούς.

Στα του αγώνα, οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο από την αρχή με την Ομόνοια να δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει επιθετικούς κινδύνους. Οι πράσινοι κρατούσαν στην άμυνα, μέχρι όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 45+1’ οι Ισπανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Καρικαμπούρου να στέλνει από ευνοϊκή θέση και με καθαρό οπτικό πεδίο τη μπάλα ψηλά έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα μετά από τη σέντρα του Ιγιαραμέντι, ο Ναβάρο από κοντά νίκησε τον Ουζόχο για το 1-0.

Η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά στην πλευρά των φιλοξενουμένων στο 60’, όταν ο Ναβάρο από σκόρερ μετατράπηκε σε «σερβιτόρο» και ο Μέντεζ χρίστηκε σκόρερ για να γίνει το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Tέλος του παιχνιδιού

89' - Διαμαρτυρίες από την Ομόνοια για πέναλτι, σε πέσιμο του Ανσαριφάρντ εντός περιοχής

81' - Άστοχο το σουτ που επιχείρησε, υπό πίεση, έξω από την περιοχή

74' - Σουτ του Κακουλή, πάει έξω

60' - ΓΚΟΛ. 0-2. O σκόρερ του πρώτου τέρματος σερβίρει και ο Μέντεζ με σουτ στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ουζόχο

51' - Πάνω από τα δοκάρια η εκτέλεση φάουλ από τον Ναβάρο

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+2' - ΓΚΟΛ. 0-1. Μετά από σέντρα του αρχηγού Ιγιαραμέντι, ο Ναβάρο από κοντά βάζει μπροστά στο σκορ τους Ισπανούς

45+1' - Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους. Μετά από κόρνερ του Κούμπο η μπάλα έφθασε στον Καρικαμπούρου που από καλή θέση - με καθαρό οπτικό πεδίο - έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

44' - Oι παίκτες της Σοσιεδάδ αντάλλαξαν γρήγορα τη μπάλα με τον Καρικαμπούρου να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Ουζόχο

39' - Στα χέρια του Ουζόχο η μπάλα στο σουτ του Ναβάρο

35' - Πάνω από τα δοκάρια το σουτ του Ρίκο

17' - Σουτ του Κούμπο στα πλαϊνά δίχτυα της εστίας του Ουζόχο η μπάλα

1' - Έναρξη της αναμέτρησης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Μάθιους (80' Παναγιώτου), Λανγκ, Μίλετιτς (64' Γιούστε), Λέτσιακς, Κασάμα, Χαραλάμπους (72' Κούσουλος), Μπέζους, Μπάρκερ (46' Παπουλής), Μπρούνο (64' Ανσανιφάρντ), Κακουλλής

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόντο, Ζουμπέλντια, Πατσέκο, Ρίκο (70' Aραμπάρι), Γκεβάρα, Ιγιαραμέντι (80' Τουριέντες), Ναβάρο, Μερίνο (46' Μέντεζ), Κούμπο (46' Μαρίν), Καρικαμπούρου (70' Μαγκουνατσελάγια)

ΣΚΟΡΕΡ: - /45+2' Ναβάρο, 60' Μέντεζ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 50' Χαραλάμπους, 53' Παπουλής, 88' Kασάμα / 73' Ιγιαραμέντι, 83' Μέντεζ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ταμάς Μπογκνάρ (Ουγγαρία)

VAR: Πιοτρ Λάσικ (Πολωνία)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές