Χάλια ξεκίνημα στους ομίλους για την Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 8.9.2022
Χάλια ξεκίνημα στους ομίλους για την Ομόνοια

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά της στον πέμπτο όμιλο του Europa League η Ομόνοια, χάνοντας εντός έδρας με το βαρύ 3-0 από τη Σερίφ, με το κακό να γίνεται μεγαλύτερο αφού αποχώρησε τραυματίας ο Φαμπιάνο που πήγε στο νοσοκομείο.

Το κακό ξεκίνησε από νωρίς για τους πράσινους, καθώς μόλις στο 2’ μετά από μακρινή μπαλιά από τον τερματοφύλακα Κβόλα, ο Ρασίντ ξέφυγε από την αμυντική διάταξη της Ομόνοιας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Έπεσε και πάνω στον Φαμπιάνο, ο οποίος με δυσκολία έβγαλε το πρώτο ημίχρονο και με την έναρξη του δεύτερου μέρους άφησε τη θέση του στον Ουζόχο για να πάει στο νοσοκομείο ο ίδιος προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ακόμη κι αν οι πράσινοι είχαν διάθεση να αλλάξουν την κατάσταση στο δεύτερο μέρος, τα πάντα πήγαν στράφι στο 55’ όταν η μπάλα – μετά από υπόδειξη του VAR – στήθηκε στην άσπρη βούλα για χέρι του Λανγκ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώην παίκτης, ο Ατιέμγουεν, που ευστόχησε κάνοντας το 2-0.Ο Νιγηριανός πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από τους οπαδούς της Ομόνοιας, που έριξαν αντικείμενα, με ένα από αυτά να βρίσκει τον βοηθό διαιτητή. Ακολούθως το διαιτητικό τιμ αποχώρησε για τα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά με προειδοποίηση για οριστική διακοπή αν ριχτούν ξανά αντικείμενα.

Στο 76’ τελικά ήρθε και τρίτο χτύπημα από τους φιλοξενουμένους που έπιασαν και πάλι στον ύπνο την άμυνα της Ομόνοιας. Μετά από μακρινή μπαλιά ο Ρασίντ ξέφυγε από τον Μίλετιτς, έδωσε την πάσα προς τον Ντιόπ που από κοντά έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα.

Σημειώνεται ότι η Σερίφ στο 90+9’ είχε και δοκάρι με τον Μπαντολό.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

90+9' - ΔΟΚΑΡΙ. Ο Μπαντολό με σουτ, έξω από την περιοχή, βρήκε τη συμβολή των δοκαριών

-13 λεπτά οι καθυστερήσεις

88' - Σουτ του Ουαταρά, πάει έξω η μπάλα

83' - ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Ο Ανσανιφάρντ έκανε τη μπαλιά, ο Μάθιους από την άλλη πλευρά και η μπάλα βρήκε στον Μπαντολό και πήγε στα δίχτυα. Μετά από έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης

76' - ΓΚΟΛ. 0-3. Από μακρινή μπαλιά ο Ρασίντ ξεφεύγει από τον Μίλετιτς, έδωσε την πάσα προς τον Ντιόπ που από κοντά έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα

69' - Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, με τον Χαραλάμπους να βρίσκεται σε καλή θέση να κάνει το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω

67' - Eπανάρχισε ο αγώνας

- Προκλητικός ήταν ο πανηγυρισμός του Νιγηριανού, μπροστά στους οπαδούς της Ομόνοιας, που αντέδρασαν ρίχνοντας αντικείμενα. Ένα από αυτά βρήκε τον βοηθό διαιτητή και έτσι οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

55' - ΓΚΟΛ. 0-2. Ο Ατιέμγουεν εκτελεί εύστοχα και νικάει τον Ουζόχο

53' - Το δίνει ο διαιτητής, για χέρι του Λανγκ

52' - Τo VAR κάλεσε τον διαιτητή για πέναλτι υπέρ της Σερίφ

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

40' - Φαλτσαριστό σουτ, έξω από την περιοχή, από τον Ατιέμγουεν, πέφτει κι αποκρούσει ο Φαμπιάνο.

39' - Στα χέρια του Κόβαλ η κεφαλιά του Μπρούνο

34' - Aπό μακριά ο Ατιέμγουερν επιχείρησε το σουτ, δεν ανησύχησε ο Φαμπιάνο

26' - Σουτ του Μπαντολό, έπεσε κι έκοψε ο Φαμπιάνο όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα που πήγε σε κόρνερ

16' - Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο, ο Μίλετιτς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως η φάση δεν μετράει αφού δόθηκε φάουλ

15' - Σουτ του Πάρκερ, κοντράρει η μπάλα στο πόδι του Κίκι και πάει σε κόρνερ

2' - ΓΚΟΛ 0-1. Μετά από μπαλιά του τερματοφύλακα, ο Ρασίντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενουμένους

1' - 'Eναρξη της αναμέτρησης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο (46' Ουζόχο), Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Πάρκερ (73' Ανσανιφάρντ), Κασάμα (73' Παπουλής), Χαραλάμπους (82' Κούσουλος), Μιξ, Μπρούνο (81' Μπέζους)

ΣΕΡΙΦ: Καβάλ, Κπόζο, Ραντελίτς, Κλίκι, Ζοχούρι, Μπαντόλο, Κιαμπού, Ντλοπ, Ρασίντ (90+5' Βιζέου), Ουαταρά (90+5' Μπερναμπούκο), Ατιέμγουεν (74' Μουντασιρού)

ΣΚΟΡΕΡ: 2' Ρασίντ, 55' πεν. Ατιέμγουεν

KITΡΙΝΕΣ: 53' Λανγκ, 85' Μπέζους / 8' Ρασίντ, 56' Ατιέμγουεν, 89' Μουντασιρού, 90+8' (Κπόζο)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβένος)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές