Να μπει με το… δεξί

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 8.9.2022
Να μπει με το… δεξί
Η Ομόνοια θέλει απόψε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο

Μπαίνει στον… ευρωπαϊκό χορό η Ομόνοια απόψε στο ΓΣΠ (22:00), όπου θα φιλοξενήσει τη Σέριφ Τίρασπολ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας, με την ψυχολογία στα ύψη, θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Υπενθυμίζουμε πως την ίδια ώρα η Μάντσεστερ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο παιχνίδι του ίδιου ομίλου. Η Ομόνοια απόψε με τον 12ο στο πλευρό της θέλει να κάνει το πρώτο βήμα.

Να αποδείξει πως οι δύο νίκες επί της Γάνδης και η τελευταία επί της ΑΕΚ είναι η πορεία που θα ακολουθήσει σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Το «τριφύλλι» μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ακρίτα δέχθηκε μεγάλη αμφισβήτηση, όμως αφού η ίδια ανέβασε τον πήχη στα δύο παιχνίδια με τους Βέλγους, η ίδια πρέπει και να τον διατηρήσει.

Ο Λένον απέδειξε στη μέχρι σήμερα παρουσία του στον πάγκο πως διαθέτει την ικανότητα να διαβάζει τον αντίπαλο με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα του να «χτυπά» εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Γι’ αυτό και στα παιχνίδια με τη Γάνδη έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, καθώς διαπίστωσε πως απέναντι στους Βέλγους η Ομόνοια θα λειτουργούσε καλύτερα. Και δικαιώθηκε. Σήμερα, όμως, ο Ιρλανδός θα προχωρήσει και σε διαχείριση του ρόστερ του, αφού την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Προέχει το πρωτάθλημα, όμως δεν θα πέσει αμαχητί στην Ευρώπη. «Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο της ομάδας μου. Θα κάνουμε ροτέισον γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στη Σέριφ. Θέλουμε το μάξιμουμ των βαθμών», ανέφερε ο Λένον χαρακτηριστικά στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ομόνοιας κλήθηκε να σχολιάσει και την αστάθεια της ομάδας του, καθώς παρουσίασε δύο… πρόσωπα σε Ευρώπη και πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Γιατί να με ανησυχεί; Είναι φυσιολογικό. Απέναντι στη Γάνδη και την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Με τον Ακρίτα δεν ήμασταν. Δεν το αγνοήσαμε και δουλέψαμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε», απάντησε. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, προκύπτουν ευχάριστα στις τάξεις των πρασίνων. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε στη διάθεση του Λένον μετά τον μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα βρεθεί κανονικά κάτω από τα δοκάρια.

Επέστρεψαν, επίσης, στη διάθεση του τεχνικού τιμ και οι Κασαμά-Παναγιώτου που ήταν τιμωρημένοι στο ματς με την ΑΕΚ. Σχετικά με τον Λοΐζου, βρίσκεται, επίσης, στις επιλογές του Ιρλανδού.

Ο 19χρονος αν και έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω του… μίνι σήριαλ που προέκυψε, ανεβάζει ρυθμούς, κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά ως αλλαγή με την ΑΕΚ και πλέον μπορεί να βοηθήσει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Γιοβάνοβιτς στο «αιώνιο» - Οι ορισμοί διαιτητών

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος