Τα κλειστά θέματα με Ζε, Λοβέρα, ο... πυρετός και η Γάνδη

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 24.8.2022
Τα κλειστά θέματα με Ζε, Λοβέρα, ο... πυρετός και η Γάνδη

Δύο σημαντικά κεφάλαια έκλεισαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας για την Ομόνοια και ένα άνοιξε. Οι πράσινοι, που έχουν ως προτεραιότητα τον αυριανό αγώνα (25/8) με τη Γάνδη και την εξασφάλιση θέσης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, προσπαθούν παράλληλα να ολοκληρώσουν το μεταγραφικό πλάνο. Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή.

Το σίριαλ με τα πολλά επεισόδια «Ζε» έφτασε στο τέλος του, καθώς ο 25χρονος Καμερουνέζος, που ταλαιπώρησε τη διοίκηση των πρασίνων, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορτράικ. Η Αντβέρπ άναψε το πράσινο φως, θα βάλει στα ταμεία της και 500.000 ευρώ και θα… ξεφορτωθεί τον Ζε που αποτέλεσε πονοκέφαλο τον τελευταίο καιρό. Ο εν λόγω επιθετικός μπορεί να επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της Ομόνοιας την προηγούμενη Πέμπτη, ωστόσο ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του έκαναν δεύτερες σκέψεις για το αν έπρεπε να εντάξουν στο δυναμικό του «τριφυλλιού» έναν ποδοσφαιριστή που δημιούργησε προβλήματα πριν καν βρεθεί στο «Ηλίας Πούλλος»!

Το δεύτερο κεφάλαιο που έκλεισε για τους πράσινους, είναι αυτό του Λοβέρα. Η πρόταση για νέο δανεισμό του Αργεντινού στον Ολυμπιακό κατατέθηκε έγκαιρα, όμως η επιστροφή του στην Ομόνοια δεν έγινε εφικτή. Ο Λοβέρα λοιπόν, που ήταν στην ατζέντα του «τριφυλλιού» μέχρι πρόσφατα, θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Ιωνικό.

Σχετικά με το κεφάλαιο που άνοιξε, αυτό αφορά σε προσθήκη των πρωτευουσιάνων. Χθες επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Μορετό Κασαμά στο «τριφύλλι». Πρόκειται για 24χρονο κεντρικό χαφ από τη Γουινέα-Μπισάου ο οποίος ανήκε στη γαλλική Ρεμς μέχρι το 2024. Την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 17 συμμετοχές και δύο γκολ. Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος με την ομάδα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο μεταγραφικός… πυρετός στην Ομόνοια είναι έντονος καθώς εντείνονται οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση του πλάνου ενίσχυσης. Οι επόμενες μέρες, ειδικά μετά τον επαναληπτικό με τη Γάνδη, θα φέρουν μαζεμένες ανακοινώσεις. Οριστικό τέλος αναμένεται πως θα προκύψει και με τον Λοΐζου, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πλάνων και η διοίκηση της ομάδας δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να περιμένει για πολύ. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του 19χρονου, όχι όμως επ’ αόριστον…

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων με τους ποδοσφαιριστές δουλεύουν εντατικά για το αυριανό παιχνίδι. Στα θετικά είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Τέλος, ο κόσμος των πρασίνων δείχνει τον δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους. Όπως ανακοίνωσε χθες η Ομόνοια, θα ανοίξει και η νότια κερκίδα για τους φιλάθλους. Αναμένεται λοιπόν ένα… κατάμεστο ΓΣΠ.

- Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενώ στις 14:00 ο Λένον θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Το θέλει από τα δικά της... πόδια

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει...

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Όλες οι αποφάσεις για τον τελικό Ομόνοια-Πάφος

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!

Ο κόσμος της Ομόνοιας επιλέγει τη μασκότ!