Τα κενά αφήνουν έδαφος για «σεναριολογία»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.8.2022
Τα κενά αφήνουν έδαφος για «σεναριολογία»
Ο Ματέο Γκαρσία, ο Ζε και η πίεση του χρόνου για μεταγραφές

Μπορεί την Πέμπτη η Ομόνοια να δίνει ένα κρίσιμο αγώνα για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Γάνδη στο ΓΣΠ (20:00), εντούτοις όμως, το γεγονός ότι υπάρχουν κενά στο ρόστερ, επιτρέπει στη… σεναριολογία για μεταγραφές να κάνει έντονη την παρουσία της. Άλλωστε, σε περίπου μία εβδομάδα, ολοκληρώνεται η μεταγραφική περιόδος.

Χθες, ελλαδικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από το sdna.gr, αποκάλυπτε «ζεστό ενδιαφέρον» των πρασίνων για τον Ματέο Γκαρσία του Άρη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 25χρονο Αργεντινό εξτρέμ ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και πρωτοέπαιξε στον Άρη τη σεζόν 2018/19 ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, ενώ επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους το 2020 μετά από μία σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα. Με τους κιτρινόμαυρους έχει συνολικό απολογισμό σε τρεις σεζόν 100 συμμετοχές, 17 γκολ και τρεις ασίστ, ενώ με τη σερβική ομάδα (2019/20) έπαιξε σε 24 ματς μετρώντας πέντε γκολ και δύο ασίστ. «Η Ομόνοια δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει καλά χρήματα στον Άρη για το μεταγραφικό deal και συγχρόνως να δώσει συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές στον Γκαρσία (συγκριτικά με τα χρήματα που λαμβάνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) προκειμένου να τον δελεάσει», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Και ο Ζε τα… δικά του

Μέσα σε όλα, ο Λαμκέλ Ζε, μέσα από το Instagram, σημειώνει πως σήμερα θα έρθει στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν για το ενδεχόμενο να φορέσει τελικά την πράσινη φανέλα. Ο Καμερουνέζος επιθετικός, πριν λίγες μέρες, συμφώνησε σε όλα με την Ομόνοια, όπως επίσης και η ομάδα που ανήκει (Αντβέρπ) ήρθε στην Κύπρο, αρνήθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, έφυγε για να υπογράψει στη Φερεντσβάρος, όμως η καταγγελία των πρασίνων στη FIFA φρέναρε τον Ζε.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, εφόσον ισχύει, είναι κάτι που θα μάθουμε σύντομα, μιας και σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Με έξτρα επιλογή

Ενόψει του αγώνα με τη Γάνδη, ο προπονητής του τριφυλλιού Νιλ Λένον θα έχει μία επιπλέον επιλογή σε σχέση με την αναμέτρηση στο Βέλγιο. Πρόκειται για τον Άνταμ Λανγκ που είχε μείνει Κύπρο, μιας και είχε γεννήσει η γυναίκα του. Ο Ούγγρος αμυντικός, εφόσον ξεκινήσει βασικός, θα πάρει τη θέση του Νεμάνια Μίλετιτς, σε σχεδιασμό 5-3-2, τον ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στον πρώτο αγώνα και έφερε το μεγάλο διπλό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Βρήκε ομάδα ο Αμού!

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Σωφρόνης; Κανένα δεν θα χάλαγε

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν

Με νύχια και με δόντια, αλλά... επιβίωσαν