«Πολύ καλός, με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Εναπόκειται σ' αυτόν και στην Ομόνοια»

Δημοσιεύθηκε 1.8.2022
«Πολύ καλός, με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Εναπόκειται σ

Τη μεταγραφή του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων ο Πανίκος Ξιούρουππας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων τόνισε τη δυσκολία που υπήρχε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και τον χαρακτήρισε πολύ καλό παίκτη με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, τονίζοντας πως ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Αντιλαμβάνεστε όταν ένας 25χρονος ο οποίος ανήκε σε μία δυνατή ομάδα, η Κύπρος δεν είναι και ο καλύτερος προορισμός όσο αφορά την καριέρα του. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ένας παίκτης όταν παίξει σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματά έχει πιθανότητές να ανελιχθεί. Μέχρι να κλείσει η μεταγραφή παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Το σημαντικό για την συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Εναπόκειται σε αυτόν και στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Να τον στηρίξει ο κόσμος και ο ίδιος θέλει να κάνει ένα restart στη καριέρα του. Είναι αυτές οι ευκαιρίες που περιμένουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν μεταγραφή σε προηγμένα πρωταθλήματα».

Ο Ξιούρουπας μίλησε επίσης...

Για τον κόσμο και τη «μουρμούρα» που επικρατούσε: «Θεωρώ υπερβολικές τις ανησυχίες του κόσμου της Ομόνοιας. Ο πρόεδρος και η ομαδα προγραμματισμού έχουν δείξει ότι είναι οργανωμένοι. Ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να πέσουν οι υπογραφές καθώς τα συμβόλαια έχουν πολλές λεπτομέρειες. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Ήδη οι παίκτες που ήρθαν έχουν δείξει καλά στοιχεία. Θεωρώ υπερβολική την αντίδραση του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολλές οι λεπτομερείς που έχουν να κάνουν με ένα συμβόλαιο. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται σε τέτοια ηλικία και αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο να κατεβεί στη Κύπρο».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Θεωρώ ότι μία ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και για να τα πάει καλά στην Ευρώπη θα πρέπει να έχει 2-3 παίκτες στη κάθε θέση. Όσο πιο πολλούς ποδοσφαιριστές και λύσεις τόσο το καλύτερο. Όσο αφορά την ονοματολογία υπάρχει μία σιγή και σωστά πράττει η ομάδα προγραμματισμού».

Για την απόφαση να γίνουν 17 οι κοινοτικοί-ξένοι ποδοσφαιριστές: «Είναι κάτι που δεν με αφήνει σύμφωνο. Είναι κάτι που πρέπει να το ξανασκεφτούν όλες οι ομάδες και η ομοσπονδία. Είναι κάτι που επηρεάζει τους Κύπριος ποδοσφαιριστές και θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια».

Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα φιλικά: «Θεωρώ δυνατά δείγματα θα είναι τα προσεχή παιχνίδια με ΑΕΚ στο ΓΣΠ όπου νομίζω ο προπονητής θα δείξει ποιους προορίζει για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές