«Κόουτς, είμαι εδώ...»
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Ένας από τους λόγους που η εμφάνιση της Ομόνοιας κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν αρκετά καλή, ήταν γιατί κάποιοι παίκτες ήταν στα… φόρτε τους. Ειδικά ο Μαρίνος Τζιωνής τον οποίο ο κόσμος των πρασίνων, με ποσοστό 79%, ανέδειξε ως πολυτιμότερο στον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας όπου η Ομόνοια πανηγύρισε το πρώτο της διπλό φέτος, τόσο εντός όσο και εκτός τειχών.
Ήταν αυτός που με δική του πάσα, ο Λοΐζος Λοΐζου άνοιξε το σκορ και γενικά «ταλαιπώρησε» την αντίπαλη άμυνα και μπορούσε αν ήταν πιο προσεχτικός, να πετύχαινε και αυτός γκολ αφού απώλεσε αρκετές ευκαιρίες.
Για πολλούς είναι ένας παίκτης που «αδικήθηκε» από τον Χένινγκ Μπεργκ στα παιχνίδια που έγιναν τουλάχιστον εντός των τειχών. Ήταν μόλις το τρίτο του ως βασικός και το πρώτο στο οποίο έπαιξε ώς το τέλος. Ακόμη και στα παιχνίδια που έμπαινε ως αλλαγή, ήταν λίγος ο χρόνος που του έδινε ο Μπεργκ και κινείτο και αυτός στη μετριότητα.
Γενικά ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έστειλε το… μήνυμα στον Νορβηγό τεχνικό ότι, «είμαι εδώ» και «δεν μου αρέσει ο πάγκος». Φυσικά, δεν πρέπει να μείνει σε αυτή την καλή εμφάνιση αλλά ν' ανεβεί και άλλο ώστε μαζί με τους συμπαίκτες του να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.