Ενημέρωση για τις κίτρινες - Δεν παίζει με ΑΕΛ ο Μάμας

Δημοσιεύθηκε 2.11.2022
Ενημέρωση για τις κίτρινες - Δεν παίζει με ΑΕΛ ο Μάμας

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες από την ΚΟΠ.

Η Ομοσπονδία γνωστοποιεί ποια παιχνίδια θα χάσουν όσοι έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Αναμεσά τους και ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Malone Dion Omar Rudchel θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ραφαήλ Μάμας θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Στέφανος Μουκτάρης, Osman Koroma και Wilde Donald Guerrier θα εκτίσουν την ποινή τους στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Sehic Edin θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας Dusan Lalatovic θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Ievgen Budnik θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Νικόλας Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλος Fernando Henrique Quintela Cavalcante και Παναγιώτης Νικολάου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας Γιώργος Κουσιάππα και Μάριος Περατικός θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Yanis Felix θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ