Οι ανανεώσεις και οι νέοι στην Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 23.6.2022
Οι ανανεώσεις και οι νέοι στην Ένωση

Με ανανεώσεις και νέα αποκτήματα προχωρά τον προγραμματισμό της η Ένωση. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στους βυσσινί τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Επικεφαλής του προγραμματισμού είναι ο βοηθός προπονητής Λουκάς Οικονόμου και ο αντιπρόεδρος Φώτης Τρίαρος.


Οι ανανεώσεις
Ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και συνεχίζουν στην Ένωση και την νέα χρονιά οι Αντριάν Λουσέρο, Λουής Σίλβα, Πάβελ Ντρέκσα και Λαμί. Από τους προαναφερθέντες ο Λουσέρο είναι ο πιο παλιός αφού θα παίξει στην Ένωση για τρίτη χρονιά ενώ οι υπόλοιποι για δεύτερη χρονιά.


Δύο Κύπριοι
Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παναγιώτου και ο επιθετικός Ονησίφορος Ρουσιάς αποτελούν τα πρώτα δύο αποκτήματα των βυσσινί. Ο Παναγιώτης Παναγιώτου ήταν στην ΠΑΕΕΚ ως δεύτερος τερματοφύλακας. Ο Ονησίφορος Ρουσιάς έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση με την οποία είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και επιστρέφει στην Ένωση μετά από δύο χρόνια.


Τρεις Σέρβοι
Αποκτήθηκαν επίσης ο 26άχρονος Σέρβος τερματοφύλακας Ιβάν Κόστιτς από την Mladost Lucani, ο 26άχρονος Σέρβος αμυντικός Μάρκο Τζιεβρέμοβιτς από την την Javor και ο Σέρβος επιθετικός Μπράνκο Μηχαήλοβιτς από την Zvijezda.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ