«Εξαργύρωση» με νέο συμβόλαιο
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ο Λουίς Σίλβα συνεχίζει στην Ένωση και τη νέα χρονιά. Ο 23χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ στην πρώτη του χρονιά στους βυσσινί αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στη Β' Κατηγορία. Ο Σίλβα που βοήθησε την Ένωση να ανέβει στην πρώτη κατηγορία εξαργύρωσε την καλή του παρουσία με ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.
Ο Σίλβα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζει πολλά ο Μαρίνος Σατσιάς. Θα είναι και στην πρώτη κατηγορία το αριστερό βασικό μπακ των βυσσινί.
Ο αριστεροπόδαρος Πορτογάλος αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του Κύπριου τεχνικού. Ο Σατσιάς νιώθει απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του. Στην Ένωση συνεχίζει και ο 37χρονος Αντριάν Λουσέρο ο οποίος θα φοράει τη βυσσινί φανέλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.