Χωρίς συζήτηση, το πιο κομβικό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.12.2020
Χωρίς συζήτηση, το πιο κομβικό

Ο Κάρλος Φερέρ θέλει να οδηγήσει την Ένωση σε νίκη αύριο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα του Παραλιμνίου θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενώ και η θέση του στον πάγκο θα είναι πλέον αβέβαιη.


Ο Ισπανός τεχνικός προετοίμασε εντατικά την ομάδα του και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι επιτακτική η βελτίωση, μιας και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό η παρουσία της Ένωσης ήταν μέτρια έως κακή.


Στο βυσσινί στρατόπεδο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για νίκη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση. Μέχρι τώρα η Ένωση μετρά μονάχα μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ έφερε και πέντε ισοπαλίες. Στον αγωνιστικό τομέα, με τον Μάουρο Μπελόνε, αλλά χωρίς τον Βαν Άνχολντ θα υποδεχθεί αύριο τη Νέα Σαλαμίνα.


Ο πρώτος θα εκτίσει την τιμωρία του με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε, ενώ ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε κόντρα στον Εθνικό. Το πιθανότερο είναι πως θα προκύψουν περισσότερες από τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ