Ένωση: Στον ίδιο παρονομαστή

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 20.12.2020
Ένωση: Στον ίδιο παρονομαστή

Πορεία παρόμοια με την περσινή ακολούθησε μέχρι τώρα η Ένωση. Πέρσι μετά και τη συμπλήρωση 14 αγωνιστικών, η παραλιμνίτικη ομάδα είχε μετρήσει μία νίκη, είχε φέρει πέντε ισοπαλίες και είχε δεχθεί οκτώ ήττες. Την ίδια μέτρια έως κακή επίδοση καταγράφει και φέτος. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Σε ό,τι αφορά την άμυνα και την επίθεση υπάρχουν κάποιες διαφορές. Πέρσι η επιθετική γραμμή ήταν καλύτερη αφού σε 14 αγωνιστικές πέτυχε 19 γκολ, ενώ φέτος σκόραρε μόλις εννιά. Από την άλλη, η άμυνα είναι καλύτερη αφού δέχθηκε 25 γκολ ενώ πέρσι παραβιάστηκε στο ίδιο διάστημα 32 φορές.


Πέρσι τέτοια εποχή η Ένωση ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και στο Παραλίμνι ευελπιστούν ότι θα γίνει το ίδιο και φέτος και η ομάδα θα κρατηθεί στην κατηγορία. Σαφώς είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως θα πάρουν μπρος παίκτες-κλειδιά, όπως είναι οι Μπαλοτέλι, Φελίπε και Λουσέρο. Όπως έχει λεχθεί από τον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο, θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης και η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Υπάρχει σκέψη για απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών που θα κάνουν τη διαφορά και το θετικό είναι πως δεν θα χρειαστεί να διώξει παίκτες. Ο εκπρόσωπος των βυσσινί Κωνσταντίνος Φάνου ανέφερε τις προάλλες πως υπάρχουν κενές δύο θέσεις.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ