Το ρεκόρ του Μαρίνου Σατσιά στην Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 28.5.2022
Το ρεκόρ του Μαρίνου Σατσιά στην Ένωση

Για το ρεκόρ στον πάγκο της Ένωσης μίλησε ο Μαρίνος Σατσιάς. Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ένωση ολοκλήρωσε μία ολόκληρη σεζόν χωρίς αλλαγή προπονητή, κάτι που αποτέλεσε ρεκόρ και ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε τα εξής: «Έκανα απλά τη δουλειά μου. Ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε σωστά και στην Α' κατηγορία. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνω χρόνια στην Ένωση. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Ένωση».


Για τους στόχους της Ένωσης στην Α' κατηγορία ο Κύπριος κόουτς δήλωσε: «Ο στόχος είναι μία καλή και σταθερή πορεία μακριά από περιπέτειες. Το ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει μέχρι τότε να είμαστε έτοιμοι».


Για τον προγραμματισμό σχολίασε τα εξής ο Σατσιάς: «Η ομάδα με βάση τις οικονομικές της δυνατότητες θα ενισχυθεί για να κάνει καλή πορεία. Προχωρούμε βάσει σχεδιασμού για να χτίσουμε τη νέα ομάδα».

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ