Έστειλε το μήνυμα η Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.9.2021
Έστειλε το μήνυμα η Ένωση

Ενθουσιασμός επικρατεί στο Παραλίμνι από το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο της Ένωσης επί της Σαλαμίνας. Η Ένωση έβγαλε δύο συνεχόμενα ντέρμπι όπου έμεινε αήττητη (με Ερμή 0-0 και με Νέα Σαλαμίνα νίκη 0-1). Έφθασε στους τέσσερις βαθμούς και έστειλε το μήνυμα ότι θέτει από νωρίς τις βάσεις για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.


Ο προπονητής Μαρίνος Σατσιάς εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πρώτη αλλά μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Σαλαμίνας. Ο Κύπριος τεχνικός αφού συγχάρηκε τους παίκτες του για την μεγάλη επιτυχία, ζήτησε από όλους να χαμηλώσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά: «Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα, ο δρόμος είναι μακρύς, συνεχίζουμε σοβαρά και προσγειωμένα», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του κόουτς προς τους παίκτες του.


Ακολουθεί το γειτονικό  ντέρμπι με την Αγία Νάπα. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαλαμίνας η Ένωση θα πάει με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στην Αγία Νάπα για να κτυπήσει και αυτό το παιχνίδι.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ