Έκλεισε ο δανεισμός του Ψύχα

Δημοσιεύθηκε 31.8.2022
Έκλεισε ο δανεισμός του Ψύχα

Δεν θα διατηρηθεί στο ρόστερ του Απόλλωνα αυτή τη σεζόν ο Πέτρος Ψύχας. Ο 24χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από την ομάδα της Λεμεσού στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Ο Ψύχας δεν αναμενόταν να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, και μετά από επιθυμία του να πάει σε ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο, προέκυψε το ντιλ των κυανολεύκων με τον Ολυμπιακό.

O Kύπριος άσος μετράει συνολικά 43 εμφανίσεις με τον Απόλλωνα, με 17 εξ αυτών στην περσινή σεζόν, ενώ φέτος έπαιξε μόνο στον αγώνα Super Cup με την Ομόνοια.

«H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού του Πέτρου Ψύχα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας μέχρι τον Μάιο του 2023» αναφέρει η ανακοίνωση των γαλάζιων.

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Πέτρου Ψύχα, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

Ο Ψύχας ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Ψύχα στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!» η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου