Η σημασία του ποιοτικού ρόστερ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 17.10.2024
Η σημασία του ποιοτικού ρόστερ

Η επιστροφή των διεθνών σηματοδοτεί για την Ομόνοια την έναρξη της προετοιμασίας για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ένωση στο ΓΣΠ (18:00). Είναι το πρώτο εμπόδιο του... «Γολγοθά» που θα διανύσουν οι πράσινοι σε αγωνιστικό επίπεδο μέχρι τη νέα διακοπή στα μέσα Νοεμβρίου. Σε διάστημα 21 ημερών θα κληθεί να παίξει έξι παιχνίδια. Τα τέσσερα εντός των τειχών και τα άλλα δύο στην Ευρώπη. Και πλέον η διαχείριση από τον Βάλντας Νταμπράουσκας πρέπει να είναι τέτοια που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει επιλέξει έναν βασικό κορμό σε αυτό το τρίμηνο και φάνηκε, όμως πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν και όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Στην... εξίσωση μπαίνει η κούραση, τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι τραυματισμοί, τα ντεφορμαρίσματα και έτσι ο προπονητής της Ομόνοιας καλείται να δείξει ευελιξία.

Το διπλό ταμπλό θα φέρνει συνεχόμενες αλλαγές στην ενδεκάδα. Για αυτό άλλωστε ξοδεύτηκε χρήμα από τη διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου, ούτως ώστε η τεχνική ηγεσία να έχει ισάξιες επιλογές στη διάθεσή της. Και η αλήθεια είναι πως κάποιοι ακόμη δεν έχουν προσφέρει σύμφωνα με την αξία τους, όπως οι Ελάντερ και Ατζίλι, ενώ την ευκαιρία τους περιμένουν και άλλοι νεοφερμένοι ώστε να γίνουν βασικά γρανάζια. Επιβάλλεται να βρουν τα πατήματά τους και είναι αντιληπτό πως τώρα θα φανεί η σημασία του ποιοτικού ρόστερ. Τώτα που το σίδερο θα... καίει περισσότερο...

Οι λόγοι της... προσοχής

Η Ένωση έρχεται στο ΓΣΠ με νέο προπονητή και αυτό από μόνο του είναι... επικίνδυνο, αφού συνήθως μία αλλαγή φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, στα τελευταία δύο ματς η παραλιμνίτικη ομάδα δεν αποκόμισε βαθμολογικό κέρδος, δεχόμενη γκολ στα τελικά στάδια. Άρα, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Μπορεί ο αντίπαλος να μην είναι μεγαθήριο, ωστόσο έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε αρκετά αρνητικά στο παιχνίδι πριν τη διακοπή απέναντι στον Άρη όπου η Ομόνοια γνώρισε την ήττα με 2-0. Και δεν θέλει να τα δει εκ νέου. καθώς αν συμβεί αυτό θα έρθει ανεπιθύμητο αποτέλεσμα που κανείς δεν θέλει στο πράσινο στρατόπεδο. Είναι αντιληπτό πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, έτοιμος είναι ο Σεμέδο που επιστρέφει από τραυματισμό, επανέρχεται από τιμωρία ο Στεπίνσκι, ενώ περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του θα έχει ο Γιόβετιτς. Αποκτά λοιπόν περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά ο Νταμπράουσκας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Φαμπιάνο: «Ευγνώμων για τις στιγμές με τη φανέλα της Ομόνοιας»

Φαμπιάνο: «Ευγνώμων για τις στιγμές με τη φανέλα της Ομόνοιας»

Φαμπιάνο: «Ευγνώμων για τις στιγμές με τη φανέλα της Ομόνοιας»

ΒΙΝΤΕΟ: Εντατική προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει Ένωσης

ΒΙΝΤΕΟ: Εντατική προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει Ένωσης

ΒΙΝΤΕΟ: Εντατική προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει Ένωσης

Διεθνείς... χαρτί και καλαμάρι

Διεθνείς... χαρτί και καλαμάρι

Διεθνείς... χαρτί και καλαμάρι

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες