Μπρόνι Τζέιμς: Τα εξωφρενικά έσοδα του γιου του ΛεΜπρόν

Δημοσιεύθηκε 10:23 μμ
Μπρόνι Τζέιμς: Τα εξωφρενικά έσοδα του γιου του ΛεΜπρόν
ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς φόρεσαν τα χρώματα των Λέικερς, αγωνίστηκαν μαζί, έγραψαν ιστορία και εκτόξευσαν ακόμη περισσότερο τον μύθο της οικογένειας.

Ο Bronny James έκανε το ντεμπούτο του στο NBA παίζοντας στο πλευρό του πατέρα του στο πρώτο ματς της σεζόν για τους Lakers, “γράφοντας” ιστορία αφού έγινε το πρώτο δίδυμο πατέρα – γιου που αγωνίζονται μαζί σε αγώνα στη λίγκα.

Για πολλούς από τους εξέχοντες Αμερικανούς αναλυτές, ο Bronny δεν ήταν έτοιμος ακόμη για το επίπεδο του NBA αλλά σίγουρα, αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν τα χρήματα που θα φέρει η παρουσία του μαζί με τον ΛεΜπρον στην ομάδα, με το κοινό να αποθεώνει το ντεμπούτο του με το “καλημέρα”. Ο 20χρονος επιλέχθηκε στο νούμερο 55 των NBA drafts για το 2024 και αναμένεται φέτος να πάρει χρόνο συμμετοχής. Λίγο μεν, αλλά αρκετό για να εκπληρωθεί το όνειρο του πατέρα του πριν αποσυρθεί.

Φυσικά ο Bronny (και τα δύο αδέρφια του) δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει στο μέλλον οικονομικά προβλήματα, μιας και ο πατέρας του είναι ο ΛεΜπρόν. Τον Ιούνιο του 2023, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του NBA που έφτασε το ορόσημο του δισεκατομμυριούχου και ο δεύτερος παίκτης του NBA συνολικά που απέκτησε αυτή τη διάκριση, μαζί με τον θρυλικό Michael Jordan. Ακόμη, έχει αποκομίσει άλλα 900 εκατομμύρια δολάρια από διάφορες επιχειρήσεις και χορηγίες, όπως το lifetime contract του με τη Nike, τα franchises Blaze Pizza και την ιδιοκτησία της εταιρείας SpringHill Entertainment. Επιπλέον, ο ΛεΜπρόν έχει μερίδιο σε επαγγελματικές ομάδες μπέιζμπολ, ποδοσφαίρου και χόκεϊ μέσω της Fenway Sports Group.

Ο δε Bronny είναι ήδη εκατομμυριούχος πριν καν παίξει στο NBA βγάζοντας χρήματα από χορηγίες. Η διαφορά με άλλους παίκτες που επιλέγονται από τη διαδικασία των drafts, είναι πως ο νεαρός πήρε ένα κλειστό συμβόλαιο για αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο 7,9 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Lakers. Η συμφωνία του ξεκινά από $1.157.143 το 2024-25 και εξελίσσεται στα $1.955.377 το επόμενο έτος, $2.296.271 το 2026-27 και $2.486.955 για να γίνει μεταγραφή το 2027-28, σύμφωνα με την Marca.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν και Μπρόνι έγραψαν ιστορία στην μεγάλη νίκη των Λέικερς

ΛεΜπρόν και Μπρόνι έγραψαν ιστορία στην μεγάλη νίκη των Λέικερς

ΛεΜπρόν και Μπρόνι έγραψαν ιστορία στην μεγάλη νίκη των Λέικερς

Ακόμα τρία χρόνια στους Νάγκετς ο Γκόρντον για 133 εκ. δολάρια

Ακόμα τρία χρόνια στους Νάγκετς ο Γκόρντον για 133 εκ. δολάρια

Ακόμα τρία χρόνια στους Νάγκετς ο Γκόρντον για 133 εκ. δολάρια