Ο ΛεΜπρόν απάντησε για το ενδεχόμενο να γίνει σχολιαστής

Δημοσιεύθηκε 4:19 μμ Ενημερώθηκε 5:55 μμ
Ο ΛεΜπρόν απάντησε για το ενδεχόμενο να γίνει σχολιαστής

O ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για την πιθανότητα να αναλάβει πόστο σχολιαστή όταν σταματήσει την καριέρα του σαν παίκτης.

Μπορεί ο σπουδαίος ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει πατήσει τα 39 του, όμως συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως έδειξε όλη τη σεζόν με τους Λέικερς, αλλά και στους Ολυμπιακούς με την Τeam USA, εκεί όπου κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Βασιλιάς μάλιστα φέτος θα γράψει ιστορία, αφού μαζί με τον γιο του, Μπρόνι θα γίνει το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που θα παίξουν συμπαίκτες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ο σταρ των λιμνάνθρωπων μίλησε στο «GoJo and Jolic» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει σχολιαστής όταν τελειώσει την καριέρα του: «Δεν ξέρω. Σίγουρα αγαπώ το άθλημα. Είδα τον Τομ Μπρέιντι να το κάνει, είναι υπέροχος μέχρι τώρα. Θα δούμε, ακόμα και αν είναι απλά μια guest εμφάνιση για ένα ή δύο ματς όταν σταματήσω την καριέρα μου ως παίκτης».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σακίλ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Γκομπέρ, είναι ευαίσθητος»

Σακίλ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Γκομπέρ, είναι ευαίσθητος»

Σακίλ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Γκομπέρ, είναι ευαίσθητος»