Δηλώνει παρών στους τελικούς του ΝΒΑ ο Πορζίνγκις

Δημοσιεύθηκε 28.5.2024
Δηλώνει παρών στους τελικούς του ΝΒΑ ο Πορζίνγκις

Οι Μπόστον Σέλτικς προετοιμάζονται για τους 23ους τελικούς ΝΒΑ στην ιστορία τους, και όπως όλα δείχνουν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις βρίσκεται πλέον στα πλάνα τους.

Η ομάδα της Βοστώνης επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της στην σειρά των play-off με τους Πέισερς, σκούπισε την ομάδα των Ιντανάπολις και έκλεισε θέση για τους τελικούς του ΝΒΑ για 23η φορά στην ιστορία της.

Σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα οι "Κέλτες" αναμένεται να έχουν στην διάθεση τους τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην δεξιά γάμπα στο Game 4 των play-offs του πρώτου γύρου κόντρα στους Χιτς.

Όπως όλα δείχνουν ο Λετονός παίκτης θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στο Game 1 των play-off μετά από αποχή ενός μήνα.

Την φετινή σεζόν ο Πορζίνγκις έκλεισε την κανονική περίοδο έχοντας 20.1 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ