Οι Κινγκς συμφώνησαν για ένα χρόνο με τον Νέρλενς Νοέλ

Δημοσιεύθηκε 18.7.2023
Οι Κινγκς συμφώνησαν για ένα χρόνο με τον Νέρλενς Νοέλ
Οι Σακραμέντο Κινγκς συμφώνησαν, για μία σεζόν, με τον σέντερ Νέρλενς Νοέλ, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει και άλλο τη ρακέτα της ομάδας από την Καλιφόρνια.

Ο Νέρλενς Νοέλ βρήκε την έκτη ομάδα της καριέρας του, με τους Σακραμέντο Κινγκς να του δίνουν μονοετές συμβόλαιο, έναντι 3.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Νοέλ έχει αγωνιστεί σε Φιλαντέλφεια 76ερς, Ντάλας Μάβερικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Νιου Γιορκ Νικς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Μπρούκλιν Νετς.

Ήδη οι Κινγκς, οι οποίοι απέκτησαν στην off season και τον Σάσα Βεζένκοβ, έχουν στις θέσεις των σέντερ τους Ντομάντας Σαμπόνις, Άλεξ Λεν, Κετά Νεεμίας (two way συμβόλαιο). Με τον Νοέλ να επιλέγεται κυρίως για τις αμυντικές του ικανότητες, αφού οι Κινγκς χρειάζονται περισσότερη δύναμη κοντά στο καλάθι τους.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ