Οι Νάγκετς «καθάρισαν» τους Λέικερς κι ετοιμάζονται για... σκούπα και τελικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 21.5.2023
Οι Νάγκετς «καθάρισαν» τους Λέικερς κι ετοιμάζονται για... σκούπα και τελικούς - ΒΙΝΤΕΟ
Oι Νάγκετς... καθάρισαν με 119-108 τους Λέικερς μέσα στο LA και είναι μια ανάσα από τη... σκούπα και την πρόκριση στους τελικούς.

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Νάγκετς που στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Το Ντένβερ επικράτησε με 119-108 των Λέικερς μέσα στο LA στο Game 3 των τελικών της Δύσης, πήγε στο 3-0 και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη από τη... σκούπα και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.

Μάρει και Γιόκιτς δεν... αστειεύονται

Σε όλη τη σειρά οι δύο ηγέτες των Νάγκετς έχουν βγει μπροστά και... διαλύουν τους λιμνάνθρωπους, δημιουργώντας τους προβλήματα. Αυτό έγινε και στο τρίτο ματς της σειράς και πρώτο στο Λος Άντζελες. Ο Μάρεϊ σταμάτησε στους 37 πόντους, τα 7 ριμπάουντ και τις 6 ασίστ, ενώ ο Γιόκιτς που αυτή τη φορά δεν έκανε triple double, είχε 24 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Καλό ματς και ο Μπράουν με 15 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Άντονι Ντέιβις σημείωσε double double αλλά δεν ήταν αρκετό με 28 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν μέτρησε 23 πόντους, 12 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Η φόρα του Μάρεϊ και το... γκάζι στο τέλος

Ο Μάρεϊ ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη περίοδο, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση. Ο Καναδός γκαρντ είχε κέφια στο ξεκίνημα και οι Νάγκετς ήταν στο 20-32 υπέρ τους στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Η ομάδα του ΛεΜπρόν και του Ντέιβις το μάζεψε στο ημίχρονο και μείωσε σε 55-58.

Και η τρίτη περίοδος ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, πριν φτάσουμε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο εκεί που ο Γιόκιτς ανέβασε ρυθμούς, είχε και τον εξαιρετικό Μπράουν, με το Ντένβερ να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να φτάνει στη νίκη, το break και το 3-0. Πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη για να φτάσει στους τελικούς και να πάει για το πρωτάθλημα.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-32, 55-58, 82-84, 108-119

Νάγκετς - Λέικερς 3-0

Game 1: Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς 132-126

Game 2: Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς 108-103

Game 3: Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς 108-119

Game 4: Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς (23/5)

Game 5*: Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς (25/5)

Game 6*: Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς (27/5)

Game 7*: Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς (29/5)

*Αν χρειαστεί.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ