Ανανέωσε με Κωνσταντινίδη η Ανόρθωση!

Δημοσιεύθηκε 20.5.2024
Ανανέωσε με Κωνσταντινίδη η Ανόρθωση!

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την μπασκετική Ανόρθωση ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

𝝟𝝰𝝸 𝞃𝝾𝞄 𝞆𝞀ό𝝼𝝾𝞄 𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝖𝝼ό𝞀𝝷𝞈𝞂𝝶 𝝾 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗔𝝼𝞃ώ𝝼𝝶ς 𝝟𝞈𝝼𝞂𝞃𝝰𝝼𝞃𝝸𝝼𝝸𝝳𝝶ς

Eίναι ο πιο επιτυχημένος Κύπριος προπονητής της τελευταίας 15ετίας και αυτό το λένε οι αριθμοί των όσων πετύχει, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον Aντώνη Κωνσταντινίδη, τον προπονητή που έχει αναμορφώσει την ομάδα μας και ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύσσωμη η οικογένεια της Ανόρθωσις, εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του και θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025