Ο Γιαννακόπουλος θα πάει στο ραντεβού με τον Βρούτση

Δημοσιευτηκε:

Ο Γιαννακόπουλος θα πάει στο ραντεβού με τον Βρούτση

Σύμφωνα με τον Γιάννη Βρούτση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι θα πάει στο ραντεβού που έχει ζητήσει ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού για το μήνυμα κατά της βίας.

Το «τελεσίγραφο» του Γιάννη Βρούτση μετά την άρνηση των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι είναι σαφές: «Αν δεν παραστούν στη συνάντηση της Τετάρτης 4/6, το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά!».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετέφερε το μήνυμα ότι είναι πρόθυμος να παραστεί στην εν λόγω συνάντηση, όπου η Κυβέρνηση θέλει από τις δύο διοικήσεις να περάσουν ξεκάθαρο και σαφή μήνυμα κατά της βίας. Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε δηλώσει πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου ζητάει να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτούς (Αγγελόπουλους)».

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απέρριψαν ως απαράδεκτη την πρόσκληση του Γιάννη Βρούτση για συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη συνάντηση μαζί του θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.

Gazzetta.gr 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.