Ποιος έχει μυαλό και θα έχει η ΚΟΠ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 25.6.2022
Ποιος έχει μυαλό και θα έχει η ΚΟΠ;

Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή επιστολή του ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ κ. Νιαζί, έγινε μεγάλος θόρυβος γιατί δήθεν σκόπιμα δεν κλήθηκε Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στην Εθνική κάτω των 17. Γράφω τη λέξη «δήθεν» γιατί τίποτε δεν επιβεβαιώθηκε από την καταγγελία Νιαζί. Αυτό που επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, είναι ότι στο κεφάλι μας δεν έχουμε καθόλου μυαλό όσον αφορά αυτά τα λεπτά θέματα. Και δεν έχουμε ούτε εμείς, ούτε και η ΚΟΠ!


Το τι διάβασα και άκουσα τις τελευταίες μέρες για την περίπτωση του Τουρκοκύπριου ποδοσφαιριστή, δεν περιγράφεται. Ο ένας έλεγε ότι κακώς δεν κλήθηκε και ο άλλος ότι σωστά δεν κλήθηκε, γιατί δεν γίνεται να φορά τα τιμημένα γαλανόλευκα χρώματα και να ψάλλει τον εθνικό μας ύμνο!


Κι όταν το μυαλό δεν δουλεύει ασφαλώς και προσφέρουμε, έστω και χωρίς να το θέλουμε, τις καλύτερες υπηρεσίες στο ψευδοκράτος. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις οποίες συζητούμε στα καφενεία είναι που αρπάζει το ψευδοκράτος και τις μεταδίδει παντού, για να αποδείξει δήθεν ότι εμείς αδικούμε τους Τουρκοκύπριους νέους.


Βέβαια, οι πρώτοι που τους αδικούν είναι οι ψευδοπαράγοντες και η ψευδοκυβέρνησή τους. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι εμείς τους προσφέρουμε τις ευκαιρίες για να λένε. Κι ερωτώ τώρα εγώ, αν δεν γινόταν τόσος θόρυβος και γινόταν κλήση για τον Τ/Κ στη U17, πιστεύετε ότι το ψευδοκράτος θα τον άφηνε να συμμετάσχει; Εγώ λέω ΟΧΙ, δεν θα τον άφηναν και τότε θα αποδεικνυόταν περίτρανα ποιοι έχουν την πραγματική ευθύνη. Κι εσύ, κύριε Νιαζί μου, πιο κομψά άλλη φορά, όχι τόσο άτσαλα…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!