«Κερδίσαμε πολλά με τους Κύπριους» λένε στον Εθνικό
Δημοσιευτηκε:

H ομάδα της Άχνας θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την ίδια συνταγή
Στον Εθνικό θεωρούν ότι η συνταγή που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια έχοντας αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της ομάδας είναι πετυχημένη και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο οικονομικό.
Γι' αυτό και η ομάδα της Άχνας θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την ίδια συνταγή με στόχο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τους γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.
Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας Κίκης Φιλίππου είναι ξεκάθαρος όσον αφορά το κεφάλαιο Κύπριος παίκτης, τονίζοντας πως ο Εθνικός κέρδισε πολλά από αυτή τη στρατηγική του.
«Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μεγάλη στροφή προς τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Δεν χάσαμε που πιστέψαμε στους Κύπριους, αντιθέτως κερδίσαμε πολλά. Έχουμε στηριχθεί στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε πάνω τους. Έχουμε χαράξει μία νέα πορεία σε ό,τι αφορά τον Κύπριο παίκτη και θεωρούμε πως μόνο έτσι θα βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε.
Ας μην ξεχνάμε κιόλας πως είναι προς το συμφέρον μας να παίζουμε με περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές, για πολλούς λόγους. Από τη στιγμή που η συνταγή πέτυχε, θα τη συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια».