Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα νωρίτερα στο Ρέντη ο Καμπελά
Δημοσιευτηκε:

Ο Ρεμί Καμπελά θα ξεκινήσει προπονήσεις μια εβδομάδα νωρίτερα στον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε τον Μεντιλίμπαρ.
Για τις 14 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για την έναρξη της προετοιμασίας. Ωστόσο ο Ρεμί Καμπελά ενημέρωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ότι θα έρθει στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος στην προετοιμασία.
Ο Γάλλος άσος όταν βρέθηκε στην Αθήνα για τις υπογραφές, μίλησε με τον Βάσκο τεχνικό ενημερώθηκε ότι κάποιοι παίκτες από τη Νέων, όπως οι Πνευμονίδης, Λιατσικούρας, θα κάνουν προπονήσεις μια εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. Και τότε είπε στον προπονητή του ότι κι αυτός θα έρθει τότε να ξεκινήσει τη δουλειά του ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Καμπελά, στα 33 του, δείχνει ότι είναι επαγγελματίας και αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, θέλοντας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και την περίοδο της προετοιμασίας.
sdna.gr