


Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναΐ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Παρασκευής (28/3) στην περιοχή της Γλυφάδας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στα δύο Ι.Χ.
Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ζέππου, μεταξύ 22:30 και 22:40 της Παρασκευής (28/3), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα, στο ένα εκ των οποίων ήταν οδηγός ο 25χρονος Μαροκινός μέσος του Παναθηναϊκού.
Όπως αναφέρθηκε απ’ την σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.