Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λορέν Μορόν

Δημοσιεύθηκε 2:28 μμ
Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λορέν Μορόν
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λορέν Μορόν το οποίο θα κρατήσει τον Ισπανό επιθετικό στη Θεσσαλονίκη έως το καλοκαίρι του 2027.

Ήταν απαραίτητο κι έγινε πράξη καθώς ο Άρης ήθελε να διατηρήσει στο δυναμικό του έναν από τους σπουδαίους πρωταγωνιστές του και φυσικά τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος. Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε… «Ο πρώτος σκόρερ της Super league μένει εδώ! Ο κορυφαίος φορ της Super League θα παραμείνει κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης για τρία ακόμη χρόνια! Ο… «Mister Goal» υπέγραψε. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Lorenzo Jesús Morón García με επέκταση για δύο χρόνια έως 30 Ιουνίου 2027!

Ο πολύπειρος Ισπανός επιθετικός φόρεσε για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα στις 27 Ιουλίου 2023 στον αγώνα κόντρα στην Ararat-Armenia για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 20 Αυγούστου, πέτυχε το πρώτο του γκολ για τον ΑΡΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. Αυτό ήταν το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθούσαν, καθώς ο Loren Moron αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 με 20 γκολ.

Ταυτόχρονα με τα 20 γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, που αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος στον 21ο αιώνα, 43 χρόνια μετά την πρωτιά του Ντίνου Κούη (21 γκολ) στην λίστα των σκόρερ.

Ο Moron τη φετινή σεζόν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι, σημειώνοντας 6 γκολ στα 8 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι έφτασε ήδη τα 27 γκολ σε 52 μόλις εμφανίσεις με τη φανέλα του ΑΡΗ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μια επίδοση που τον φέρνει στην πέμπτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του ΑΡΗ και μόλις 12 τέρματα πίσω από την πρώτη θέση και τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς (39 γκολ).

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Loren Moron αναδείχθηκε δύο φορές «Stoiximan Player of The Month» σε σχετική ψηφοφορία της «Stoiximan Super League» και παρέλαβε πέντε βραβεία «Stoiximan Best Goal» της αγωνιστικής.

Όπως ήταν φυσιολογικό στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε πρώτος και στην ψηφοφορία «Stoiximan Player of the Club» για την ασύλληπτη πρώτη του χρονιά με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ισπανός αρτίστας από την Μαρμπέγια, που κέρδισε τον θαυμασμό και τον σεβασμό των φίλων του ΑΡΗ, αλλά και του φίλαθλου κοινού συλλήβδην, θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα!».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μορόν:

Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα να υπογράψω το συμβόλαιο, πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια και πάνω απ’ όλα που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον κόσμο μας και που θα βρίσκομαι σε μια πόλη στην οποία νιώθω τόσο άνετα».

Για το αν ήταν απόφαση… καρδιάς ή επαγγελματική:

«Ήταν μια απόφαση καρδιάς αλλά και επαγγελματική ταυτόχρονα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος από την ομάδα και την πόλη. Αυτή την περίοδο της ζωής μου αναζητώ την σταθερότητα. Στον Άρη με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο κι έτσι προέκυψε η ανανέωση».

Για το τι νιώθει για τη νέα του ζωή και τη παραμονή του εδώ τον τελευταίο χρόνο:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο στην πόλη, όσο και στον Σύλλογο με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε ως Σύλλογος, ως ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος της τριετούς ανανέωσης γιατί βλέπω ότι υπάρχει μέλλον!».

Για τα τετ-α-τετ με τον Θόδωρο Καρυπίδη και το τι διέκρινε στα «θέλω» του:

«Με τον πρόεδρο είχαμε συζητήσεις και η διαπραγμάτευση ήταν εύκολη. Μου αρέσει αυτό που βλέπω ως πρότζεκτ για το μέλλον. Ο πρόεδρος θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα. Μου ήταν εύκολο να ανανεώσω».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αλόνσο: «Ομαδικό πνεύμα κι ανταγωνιστικότητα»

Αλόνσο: «Ομαδικό πνεύμα κι ανταγωνιστικότητα»

Αλόνσο: «Ομαδικό πνεύμα κι ανταγωνιστικότητα»

Ο Elite Γερμανός Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός-Άρης

Ο Elite Γερμανός Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός-Άρης

Ο Elite Γερμανός Τσβάιερ στο Παναθηναϊκός-Άρης

Δόθηκε ελληνική ιθαγένεια στον γιο του Μπάλντοκ - Είχε κάνει αίτηση 25 μέρες πριν πεθάνει

Δόθηκε ελληνική ιθαγένεια στον γιο του Μπάλντοκ - Είχε κάνει αίτηση 25 μέρες πριν πεθάνει

Δόθηκε ελληνική ιθαγένεια στον γιο του Μπάλντοκ - Είχε κάνει αίτηση 25 μέρες πριν πεθάνει

Ολυμπιακός: Στη Σουηδία τα τελικά πλάνα για τη Μάλμε

Ολυμπιακός: Στη Σουηδία τα τελικά πλάνα για τη Μάλμε

Ολυμπιακός: Στη Σουηδία τα τελικά πλάνα για τη Μάλμε