Τον έστειλαν από εκεί που ήρθε: Απελάθηκε ο Ουάρντα

Δημοσιεύθηκε 27.8.2023
Τον έστειλαν από εκεί που ήρθε: Απελάθηκε ο Ουάρντα

Είναι οριστικό. Στον Αμρ Ουάρντα δεν επετράπη η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία και ο Αιγύπτιος εξτρέμ απελάθηκε!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ανόρθωσης και Απόλλωνα ο οποίος επέστρεψε στο νησί μας για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Δόξα, έμεινε μέχρι το αεροδρόμιο Λάρνακας και μπήκε εντέλει ξανά σε αεροπλάνο.

Λόγω του θέματος που προέκυψε με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, στα οποία εντοπίστηκαν από τις Αρχές παρατυπίες, έμεινε για ώρες εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο και τελικά, αφότου ο Ουάρντα δεν μπόρεσε να διευθετήσει το πρόβλημα και να εισέλθει στη χώρα, ταξιδεύει για την πατρίδα του.

Θυμίζουμε πως αναφορές σε Μέσα της Αιγύπτου και του Ιράν φέρουν τον ποδοσφαιριστή να είναι κοντά σε συμφωνία με την ιρανική Εστεγκλάλ. Μένει να δούμε αν... αυτή η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, μετά τα ναυάγια με Ράζα Καζαμπλάνκα και Δόξα!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ