«Στήριξε Δόξα για να έχει ζωή η επαρχία σου, όνειρα τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου»

Δημοσιεύθηκε 26.8.2023
«Στήριξε Δόξα για να έχει ζωή η επαρχία σου, όνειρα τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου»

Mε αφορμή τη μεταγραφή Αμρ Ουάρντα -αν και δεν τον αναφέρει όμως συνοδεύει με φωτογραφία του την ανάρτησή του- ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» καλεί το φίλαθλο κοινό της δυτικής περιφέρειας της Λευκωσίας να στηρίξει τη Δόξα.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς αναφέρεται σε πράγματα που φαίνονταν όνειρα και έγιναν πραγματικότητα όπως το να υπάρχει στην περιοχή γήπεδο και ομάδας πρώτης κατηγορίας και καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της για να έχει ζωή η επαρχία και να έχουν όνειρα τα παιδιά...

4622710504863942 image

Η ανάρτηση του προέδρου της Δόξας:

Αγαπητοί φίλοι της ΔΟΞΑΣ φίλαθλοι της δυτικής περιφέρειας φίλοι του ποδοσφαίρου κάποια πράγματα φαίνονταν όνειρα και τώρα έγιναν πραγματικότητα όπως το να έχεις γήπεδο και ομάδα πρώτης κατηγορίας έξω από το σπίτι κοντά στο χωριό σου να μπορείς να βλέπεις ποδόσφαιρο με τα παιδιά του στήριξε αυτή την ομάδα για να έχει ζωή του χωριό σου η επαρχία σου για να έχουν όνειρα τα παιδιά σου τα εγγόνια σου η Δόξα είναι η μόνη ελπίδα για όλα αυτά δεν είναι μόνο της Κατωκοπιάς είναι όλης της επαρχίας φίλε φίλαθλε γίνε μέλος αυτής της ιδέας που ονομάζεται ΔΟΞΑ όλοι μαζί μπορούμε μόνο Δόξα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ