Τσέου: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να παίξουμε Δευτέρα»

Δημοσιεύθηκε 8.10.2022
Τσέου: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να παίξουμε Δευτέρα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Ρικάρντο Τσέου μετά την ήττα της ομάδας της Κατωκοπιάς με 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» με γκολ στο 94'.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Ήταν πολύ άδικο. Νομίζω πως αν κάποιος δικαιούταν να κερδίσει ήταν σίγουρα η Δόξα. Ελέγξαμε τον αγώνα, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δύο τετ-α-τετ, σκοράραμε γκολ που δεν μέτρησε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, στο τελευταίο λεπτό κανείς δεν περίμενε πως η Νέα Σαλαμίνα θα σκόραρε, αν κάποιος άξιζε να το κάνει ήταν η Δόξα, σχεδόν σκοράραμε εμείς στην προηγούμενη ευκαιρία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως η Δόξα έδειξε και σήμερα πως είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, δεν ήταν δίκαιο. Πρέπει να βρω γιατί συνέβη αυτό αλλά όταν παίξαμε πριν 71 ώρες κύπελλο με παράταση και σήμερα άλλο παιχνίδι, είναι δύσκολο, πρέπει να σεβόμαστε τους παίκτες και τη δουλειά μας. Νομίζω αυτό το παιχνίδι δεν ήταν δυνατό να παιχτεί σήμερα, έπρεπε να παίξουμε τη Δευτέρα, με τις ίδιες συνθήκες με τους άλλους. Δεν έγινε αυτό. Η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε την προηγούμενη Δευτέρα, πριν πέντε μέρες, εμείς πριν δυόμιση. Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό που η ομάδα ήταν κουρασμένη. Δείξαμε ότι θα παίζουμε θετικό ποδόσφαιρο».

Αν η διαφορά στα δύο ημίχρονα ήταν μόνο λόγω κούρασης: «Το δεύτερο ήταν λίγο διαφορετικό. Στο πρώτο ελέγξαμε το παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 15'. Ξέρουμε πώς παίζει η Νέα Σαλαμίνα. Αλλά σε όλη τη διάρκεια η Νέα Σαλαμίνα έπαιζε με μακρινές μπαλιές. Ποδόσφαιρο παίξαμε καλύτερα. Αλλάξαμε πράγματα, με εσωτερική αλλαγή, βάλαμε Ίλιτς-Βαγιέχο δύο εξάρια, Μπένι δεκάρι, ελέγξαμε τον αγώνα, σκοράραμε και ακυρώθηκε. Το αίσθημά μου ήταν ότι θα κερδίσουμε. Σε μια λεπτομέρεια δεχθήκαμε το γκολ. Αν έχεις δύο μέρες για το παιχνίδι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, δεν έχουν καθαρό μυαλό. Δεν είναι ώρα να πούμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ