Pasillo της Τσέλσι στη Λίβερπουλ
Δημοσιευτηκε:

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός
H Λίβερπουλ πανηγύρισε τον τίτλο της Premier League κόντρα στην Τότεναμ και το απόγευμα της Κυριακής (4/5) οι παίκτες της βίωσαν μία πολύ όμορφη στιγμή στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, με τους συναδέλφους τους της Τσέλσι να τους κάνουν pasillo ως ένδειξη αναγνώρισης του επιτεύγματός τους στο πρωτάθλημα.
H σεζόν 2024-25 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Λίβερπουλ, με τους Ρεντς να πανηγυρίζουν τον τίτλο της Premier League τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε με το 5-1 επί της Τότεναμ και να φτάνουν τις 20 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, φτάνοντας το νούμερο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν ως πρωταθλητές τη φετινή σεζόν ήταν αυτό με την Τσέλσι την Κυριακή (4/5) και σε αυτό οι παίκτες του Άρνε Σλοτ, που βγήκαν στο χορτάρι του “Στάμφορντ Μπριτζ”, έζησαν μία πολύ όμορφη στιγμή.
Και αυτό γιατί οι συναδέλφοί τους της Τσέλσι περίμεναν τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Κώστα Τσιμίκα και τους άλλους παίκτες των Ρεντς όταν βγήκαν από τα αποδυτήρια, και σχηματίζοντας έναν διάδρομο έκαναν το περίφημο pasillo (guard of honour, σύμφωνα με τους Άγγλους) για να χειροκροτήσουν και να τιμήσουν τους πρωταθλητές.
sport24.gr