


Ο μέσος της Εθνικής Αγγλίας, Τζουντ Μπέλινγχαμ, πρέπει να είναι λίγο πιο πειθαρχημένος ώστε να έχει τον μέγιστο αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδας του τις καθοριστικές στιγμές, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Τριών Λιονταριών», Τόμας Τούχελ.
Ο Μπέλινγχαμ, ο οποίος προετοίμασε το πρώτο γκολ του Μάιλς Λιούις-Σκέλι στη νίκη της Παρασκευής με 2-0 επί της Αλβανίας στο Γουέμπλεϊ, ήταν επίσης βασικός στην πορεία της Αγγλίας ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέρυσι στη Γερμανία, όπου έχασε από την Ισπανία.
Ερωτηθείς αν ο Μπέλινγχαμ προσπαθούσε να κάνει πάρα πολλά στο Euro 2024, ο Τούχελ είπε: «Ναι, είναι πάντα έτοιμος να δώσει τα πάντα, αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε ώστε μέσα σε μια δομή να μπορεί να παίξει πιο "οικονομικά" και να έχει τον ίδιο αντίκτυπο, ή ίσως ακόμη περισσότερο».«Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι ηγέτες, και αυτός είναι ένας από τους ηγέτες, και οι βασικοί παίκτες, βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση και παίζουν στον ίδιο ρυθμό και βοηθούν ο ένας τον άλλον. Και λίγο πιο πειθαρχημένα ίσως, για να εξοικονομήσει ενέργεια για τις καθοριστικές στιγμές».
Ο Τούχελ σημείωσε ότι ο Μπέλινγχαμ ήθελε πάντα να συμμετέχει: «Του αρέσει να μιλάει με τον διαιτητή και τους βοηθούς», πρόσθεσε. «Είναι ένας πολύ συναισθηματικός παίκτης όταν είναι στο γήπεδο και απλά βλέπεις ότι μισεί να χάνει και κάνει ό,τι χρειάζεται...».
sdna.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.