


Δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και επιβεβαιώνεται και από τον Fabrizio Romano, πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί πραγματικά τη Λίβερπουλ!
Είναι δεδομένο. Διότι όπως μετέδωσε το Athletic, πριν από λίγα λεπτά, ο Άγγλος μπακ εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του!
Και όχι μόνο αυτό… Σύμφωνα λοιπόν με το ίδιο ρεπορτάζ, αν οι «κόκκινοι» δεν του προτείνουν άμεσα νέο συμβόλαιο, η «Βασίλισσα» θα κοιτάξει να τον κάνει δικό της εντός του Ιανουαρίου!
Θα καταθέσει προσφορά, όλα είναι ανοιχτά και η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει και… περικυκλώνει τον Άγγλο μπακ, που προφανώς και έχει ως προτεραιότητα τη Λίβερπουλ. Για πόσο όμως;
England.365gr
⤵️⚪️ Trent Alexander-Arnold remains one of the top options monitored by Real Madrid, as revealed in March. https://t.co/Lqy274NQ1M
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 16, 2024
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.