Έμεινε όρθιος στο «Άιμπροξ» ο Άρης και ολοζώντανος για την 3η θέση!

Δημοσιεύθηκε 30.11.2023
Έμεινε όρθιος στο «Άιμπροξ» ο Άρης και ολοζώντανος για την 3η θέση!

Παρόλο που πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο του «Άιμπροξ», είδε την Σπάρτα Πράγας να νικάει την Μπέτις και να τον υποχρεώνει πάση θυσία σε κέρδος, ο Άρης δεν λύγισε στο φημισμένο γήπεδο της Ρέιντζερς. Το 1-1 του αφήνει ανοικτή την πόρτα για την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Conference League και απέναντι στην Σπάρτα στις 14 Δεκεμβρίου θα παίξει τα… ρέστα του.

Σε ένα όμιλο που θα γίνει «σφαγή» για τα δύο από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στο Europa League αφού η Μπέτις με την ήττα της έμεινε στους εννιά βαθμούς, η Ρέιντζερς μπήε στους οκτώ και η Σπάρτα ανέβηκε στους εφτά, με τον Άρη να έχει τέσσερις.

Παρά το γεγονός ότι ο Σπιλέφσκι με έχει συνηθίσει σε τακτική με αμυντικούς προσανατολισμούς, η πεντάδα στην άμυνα δούλεψε αρκετά στο α΄ ημίχρονο, σε ένα διάστημα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άγγιξε το τέλειο. Μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μπαμπίκα στο 28ο λεπτό και γενικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Αυτό μάλιστα εκνεύρισε τους φίλους της Ρέιντζερς που αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή. Η αλλαγή στο 34΄, με την είσοδο του ΜακΚόσλαντ και την έξοδο του Κάντγουελ, έφερε ακόμη μεγαλύτερη μουρμούρα. Ωστόσο ο νεαρός έμελλε να πρωταγωνιστήσει μιας και στο 49΄ με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ισοφάρισε για τους Σκωτσέζους.

4706229761287197 ARISMATS

4706230152692490 arisgoall

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι και με τον κόσμο τους να μπαίνει στο... παιχνίδι, είχαν καλύτερα πατήματα αλλά ο Άρης κράτησε και πήρε πέραν από το βαθμό της ισοπαλίας και 210.000 που είναι το μπόνους της UEFA.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

- Τέλος αγώνα

65΄ - Σέντρα από τον Μπάρισιτς, η κεφαλιά του Σίμα κατέληξε χωρίς δύναμη στα χέρια του Βανά Άλβες.

65΄ - Ο ΜακΚόσλαντ με ωραία ενέργεια απείλησε αλλά ευτυχώς για τον Άρη, καθυστέρησε να σουτάρει.

49΄ - ΓΚΟΛ για τη Ρέιντζερς: Ο ΜακΚόσλαντ που είχε περάσει ως αλλαγή, με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Βανά Άλβες και αφού η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα.

- Έναρξη β΄ ημιχρόνου

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

28΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Μαγική μπαλιά από τον Κοκόριν στον Μπαμπίκα, αυτός έφυγε μόνος, πέρασε και τον πορτιέρο της Ρέιντζερς και άνοιξε το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

27΄ - Το δυνατό σουτ από τον Λάντστραμ περνάει μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βανά Άλβες.

11΄ - Ο Μπάτλαντ με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ το σουτ από τον Καζού

- Ξεκίνησε ο αγώνας

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Μπάτλαντ, Ταβερνιέρ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς, Λάντστραμ, Σιφουέντες, Κάντγουελ (36΄ ΜακΚόσλαντ), Σίμα (80΄ Ματόντο), Λάμερς (58΄ Λόρενς), Ντανίλο.

ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες, Καζού, Ουρόσεβιτς, Μουσούντα, Γιαγκό, Στρούσκι (89΄ Μπρόρσον), Ζόκε, Μαγιαμπέλα (74΄ Μοντνόρ), Μπαμπίκα (64΄ Μπαμπίκα), Μπένγκτσον (89΄ Μπράουν), Κοκόριν.

ΣΚΟΡΕΡ: 49΄ ΜακΚόσλαντ / 28΄ Μπαμπίκα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45΄+2΄ Λάμερς /44΄ Στρούτσκι, 45΄+3΄ Γιαγκό, 50΄ Κοκόριν, 67΄ Ζόκε, 85΄ Μπένγκτσον, 90΄ Μπράουν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρόχιτ Σάγκι (Νορβηγία)

AVAR: Πολ Βαν Μπόεκελ (Ολλανδία)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες